Combineer Gardameer met de steden Verona en Venetië

Je kunt een vakantie aan het Gardameer heel gemakkelijk combineren met een citytrip naar zowel Venetië als Verona. Reis met het vliegtuig en blijf meteen een paar dagen plakken in de stad waar je aankomt voordat je doorreist naar het Gardameer! 

Hieronder vind je een voorbeeldschema voor een Gardameer-Verona-Venetië reis die je heel gemakkelijk zelf kunt organiseren.

Venetië

Vlieg naar Venetië en blijf meteen een paar dagen hangen om een van ‘s werelds mooiste steden te bezoeken. Met zijn labyrint van steegjes en waterwegen, de gondels, het San Marcoplein en de kathedraal, de klokkentoren, het Dogenpaleis, de Rialtobrug en de mystiek van de Brug der Zuchten raak je hier niet snel uitgekeken.

Gardameer_reizen-combi-venice.jpg

Gardameer

Reis daarna per trein door naar het Gardameer – plaatsen als Peschiera del Garda en Desenzano del Garda aan de zuidelijke kant van het meer zijn gemakkelijk te bereiken met de trein. Wandel over de promenade langs het meer, winkel, pik een terrasje. Maak de volgende dag een panoramische sightseeing tour door enkele van de meest spectaculaire bergen van Europa – de Dolomieten. Of kies voor een boottocht om het meer te verkennen. Las ook een luierdagje in om lekker te relaxen op het strand!

Gardameer_reizen-combi-verona.jpg

Verona

Ga vervolgens vanuit het Gardameer een dagje naar Verona, waar je het vliegtuig terug naar huis pakt. Verona is de historische achtergrond voor het tragische verhaal van Julia en haar Romeo en de thuisbasis van het jaarlijkse operaseizoen in het Romeinse amfitheater. Ruim de tijd in om een terrasje te pakken op Piazza Bra en laat op je gemak de wereld aan je voorbij trekken.

Combineer Gardameer met de steden Verona en Venetië 1