Gasparina Village in Castelnuovo del Garda

Gasparina Village is een prachtig vakantiepark aan het Gardameer dat zeer geschikt is voor een vakantie met je hele gezin. Het park is speels aangelegd rondom het zwembad en de ruime appartementen zijn uitgevoerd in frisse kleuren. Comfort met de uitstraling van een authentiek vissersdorp!

Vriendelijkheid en gezelligheid staan hier centraal tijdens je vakantie, daar draagt het personeel zeker aan bij. Op het vakantiepark ben je van alle gemakken voorzien met een restaurant en bar, minimarkt en entertainmentprogramma. Ook de kinderen zijn niet vergeten, voor hen is er een kindergedeelte in het zwembad en kinderanimatie.

Gardameer_vakantiepark-gasparina-gard.jpg

Appartement met terras of balkon

Je logeert hier in een comfortabel en goed verzorgd 6 persoonsappartement op de begane grond of de 1e verdieping. Je hebt een eigen privébalkon of terras met tuinmeubilair, airconditioning, een kluisje en satelliet TV.

Centrale ligging

In de directe omgeving van Castelnuovo del Garda ligt het attractiepark Gardaland en het waterpark Caneva World. In het nabij gelegen vestingplaatsje Lazise is het heerlijk flaneren langs de boulevard en vind je veel goede visrestaurants. De prachtige natuur rondom het Gardameer biedt de wandel- en fietsliefhebber mooie routes. Vanuit vakantiepark Gasparina Village kun je ook heel gemakkelijk prachtige steden als Millaan, Verona of Venetië bereiken.

Gasparina Village
Loc. Gasparina 7A, Castelnuovo del Garda