Campings bij Torri del Benaco aan het Gardameer

Bij Torri del Benaco liggen een aantal kleine, eenvoudige campings. Ideaal voor kampeerders die geen behoefte hebben aan de luxe en drukte van de grote campings en die in alle rust en eenvoud willen genieten van het water en de natuur van het Gardameer! 

Torri del Benaco is een klein en karakteristiek plaatsje op de oostoever van het Gardameer. Zowel vanaf het water als vanaf de weg bepaalt de indrukwekkende Scaligero-burcht het beeld van het stadje. De oude haven met de kleurrijke vissersboten is het middelpunt van het gezellige centrum en het is heerlijk om over de fraaie boulevard en door de straatjes en steegjes te slenteren.

Meer over Torri del Benaco en haar bezienswaardigheden lees je in dit artikel.

Gardameer_camping-spiaggia-doro-torri.jpg

Campings bij Torri del Benaco aan het Gardameer:

Camping San Remo **
Kleine, eenvoudige terrassen-camping op enkele meters van het Gardameer (weg oversteken naar het strand). Bar en kleine winkel, net sanitair. Torri del Benaco en Monte Baldo dichtbij.

Camping San Remo
Via Gardesana 8, Torri del Benaco

Camping Spiaggia d’Oro ***
Kleine, eenvoudige camping aan het Gardameer. 70 Staanplaatsen tussen eeuwenoude olijfbomen. Terrassencamping, zodat je altijd een mooi uitzicht hebt op het meer.

Supermarkt, bar met terras, aanlegsteiger in het meer. Leuke mountainbike-routes in de omgeving. Restaurants en pizzeria’s dichtbij. Het gezellige Torri del Benaco op 3 kilometer.

Camping Spiaggia d’Oro
Loc. San Felice 12, Torri del Benaco

Camping San Felice
Kleine terrassencamping, met 35 staanplaatsen tussen de olijfbomen, dichtbij het Gardameer. Ruime staanplaatsen. Modern sanitair, kleine bar en winkel. Torri del Benaco met zijn winkels en restaurants op 3 kilometer.

Camping San Felice
Loc. San Felice 11, Torri del Benaco

Camping Ai Salici
Rustige, groene camping op vlakbij het Gardameer (weg oversteken naar strand) in Pai op 5 kilometer van Torri del Benaco. Bar/winkel met terras. Ruime staanplaatsen tussen olijf- en oleanderbomen.

Camping Ai Salici
Via Pai di Sotto 97, Torri del Benaco

Camping Pai da Maria
Eenvoudige camping bij het dorpje Pai, 5 km. van Torri del Benaco. Natuurlijk terrein tussen bomen en struiken. Alle watersport- en outdoor-activiteiten bij de hand.

Camping Pai da Maria
Via Gardesana 96, Torri del Benaco

Camping Oliveti
Kleine, eenvoudige camping op 100 meter van het Gardameer. Veel vaste staanplaatsen van Italianen. Bar en winkeltje.

Camping Oliveti
Via Gardesana 22, Torri del Benaco

Bekijk het aanbod van campings en boek een camping aan het Gardameer bij Gustocamp, Suncamp, of Selectcamp.