Campings bij Torbole en Nago

Torbole-Nago is vooral bekend als ideale locatie voor surfen en mountainbiken. Het noorden van het Gardameer biedt perfecte omstandigheden voor windsurfen en kitesurfen. De bergen in de omgeving bieden talrijke mogelijkheden en uitdagende routes voor mountainbikers.  

De campings bij Torbole bieden dan ook geen grote zwemparadijzen en andere luxe attracties. Ze zijn eenvoudig, gezellig en gericht op surfers en bikers. Op de meeste campings bij Torbole-Nago kun je ook met een camper terecht. Heb je zelf geen camper maar wil je wel eens de vrijheid van een campervakantie ervaren? Via Goboony kun je een camper huren, rechtstreeks van de eigenaar.

Gardameer_Camping_Maroadi-torbole.jpg

Overzicht van campings bij Torbole en Nago:

Camping Bellavista **
Deze camping bestaat al 40 jaar en ligt meteen aan het heldere water aan de noordzijde van het Gardameer. Afgelopen jaren zijn er een nieuwe bar, receptie en douche-gelegenheid gerealiseerd. Voor de kinderen is er een speeltuin en voor de boodschappen een winkel. Trefpunt voor mountainbikers en surfers. Prima startpunt ook voor wandelingen in de omgeving. Camperservice.

Camping Bellavista
Loc. Linfano
Via Gardesana 31, Torbole sul Garda

Gardameer_camping-bellavista-2a.jpg

Camping Maroadi
Sportieve familiecamping met een groot strand direct aan het Gardameer, 270 staanplaatsen. Ideaal voor surfers en mountainbikers. Surfschool, fiets- en mountainbike-verhuur. Supermarkt, speelplaats, bar, restaurant-pizzeria. Vijfhonderd meter van het centrum van Torbole en 2 kilometer van Riva del Garda.

Camping Maroadi
Via Gardesana 13, Torbole sul Garda

Campings bij Torbole en Nago 1

Camping Arco-Lido **
Direct aan het Gardameer gelegen camping op 600 meter van Torbole, 2 km van Riva del Garde en 5 km van Arco. Arco Lido is een paradijs voor watersporters (surfen, zeilen) en de omgeving biedt veel mogelijkheden voor mountainbiken, wandelen en klimmen. De camping heeft een minimarket, Wifi en een speeltuin voor kinderen.

Camping Arco-Lido
Loc. Linfano, Arco

Campings bij Torbole en Nago 2

Camping Al Porto
Eenvoudige, kleine camping in Torbole op 50 meter van het strand van het Gardameer. Wijndruiven, acacia’s, olijf- en palmbomen zorgen voor kleur en leven. Wordt vooral bezocht door surfers, zeilers en mountainbikers. Bar met snacks. Supermarkt en restaurant dichtbij de camping. Vanaf 2012 ook 8 appartementen te huur.

Camping Al Porto
Via Al Cor 3, Torbole sul Garda

Camping Al Cor
Sportieve camping met kiezelstrand direct aan het Gardameer, 120 staanplaatsen. Vooral populair bij surfers en mountainbikers. De jonge surfers en bikers zorgen met hun vaak bonte outfit voor een kleurrijke sfeer. Restaurant met pasta, pizza en specialiteiten uit Trentino.

Camping Al Cor
Via G. Matteotti 63, Torbole sul Garda

Camping Europa
Rustige familiecamping met een strand direct aan het Gardameer. Ideaal voor surfers en mountainbikers. Schaduwrijke staanplaatsen Winkelen, uitgaan en eten of drinken in Torbole op loopafstand.

Camping Europa
Via Al Cor 21, Torbole sul Garda

Meer over Torbole-Nago en haar bezienswaardigheden lees je in dit artikel.