Campings bij Sirmione aan het Gardameer

Bij het prachtige schiereiland Sirmione aan het Gardameer kun je ook terecht op enkele leuke campings. De ligging van Sirmione is uniek. Het plaatsje ligt op een lang, smal schiereiland dat, precies in het midden van de zuidoever van het meer, 4 kilometer het Gardameer insteekt. 

De historische binnenstad van Sirmione is autovrij en kan alleen worden bereikt via een voetgangersbrug die bij de Scaligeri-burcht over een gracht ligt. In het hoogseizoen is het altijd heel druk in het gezellige centrum van het stadje. Niet alleen met hotelgasten van de hotels in Sirmione, maar vooral met dagjesmensen die afkomen op de bijzondere ligging en sfeervolle binnenstad met smalle steegjes vol winkeltjes en restaurants. Meer over Sirmione en haar bezienswaardigheden lees je in dit artikel.

Gardameer_camping-garda-village-sirmione.jpg

Campings bij Sirmione aan het Gardameer:

Camping Garda Village ****
Camping Garda Village is een ruim opgezet en compleet vakantiepark direct aan het Gardameer met zandstrand. Ideaal vakantieverblijf met veel faciliteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud. Twee zwembaden met whirlpool en een apart bad voor kinderen. Campingwinkel, restaurant-pizzeria, bar bij het zwembad en een bar-theater waar tijdens de avond shows worden opgevoerd. 3 Kilometer van sfeervol Sirmione.

Camping Garda Village
Via Coorti Roamen 47, Sirmione

Gardameer_camping-tiglio-sirmione1.jpg

Camping Tiglio ****
Rustige camping direct aan het Gardameer, 360 staanplaatsen. Zandstrand loopt langzaam af dus geschikt voor jongere kinderen. Groot zwembad en kinderbad. Winkel, bar en restaurant-pizzeria. Goede plaats om de zuidkant van het Gardameer met al haar schoonheid te ontdekken.

Camping Tiglio
Loc. Punta Gro, Sirmione

Camping Sirmione ***
Rustige, schaduwrijke camping direct aan het Gardameer. Ligt aan het begin van het schiereiland van Sirmione, op 2 kilometer afstand van het historisch centrum. De camping heeft 3 mooie zwembaden, bar, restaurant-pizzeria en minimarkt. Op het terrein ligt ook een oude kapel. Thermaalbaden van Sirmione vlakbij.

Camping Sirmione
Via Sirmioncino 9, Colombare di Sirmione