Campings bij Moniga del Garda

Bij Moniga del Garda vind je een tiental campings, dichtbij of aan het Gardameer. Populaire familiecampings als camping Fontanelle en camping Piantelle. Maar ook enkele kleinere, eenvoudigere, échte Italiaanse campings. 

Moniga del Garda ligt aan het Gardameer, in het lieflijke heuvellandschap tussen Desenzano en Salo. Het dorpje wordt druk bezocht door toeristen dankzij de vele hotels en een flink aantal campings in de omgeving. Meer over het stadje Moniga del Garda en haar bezienswaardigheden lees je in dit artikel.

Gardameer_camping-fontanelle-moniga-1.jpg

Campings bij Moniga del Garda aan het Gardameer:

Camping Fontanelle ****
Rustige familiecamping, fantastisch gelegen aan het Gardameer, ideaal voor watersporters. Het centrum en de haven van het historische plaatsje Moniga del Garda liggen op 500 meter.

Bestaat al ruim 50 jaar en wordt gerund door de 4 broers en 3 zussen Cavazza die van Fontanella een 4-sterren vakantieverblijf hebben gemaakt. Familiezwembad en kleuterbad met toezicht, winkel 7 dagen open met ruim voldoende aanbod. Vanaf het 450 meter lange strand heb je een schitterend uitzicht op het schiereiland van Sirmione.

Camping Fontanelle
Via Maggone 13, Moniga del Garda

Gardameer_camping-piantelle-moniga-1.jpg

Camping Piantelle ****
Vakantieresidentie Piantelle stijgt snel op de kampeerladder. Hardwerkend en vriendelijk personeel en een eminente service zorgen voor een onvergetelijk verblijf aan de oevers van het Gardameer.

Het zwembad is het paradepaardje van de camping, overdag heerlijk in de zon of een frisse duik, ‘s-avonds romantisch zwemmen met de sfeerlampen aan. Sauna en relaxmogelijkheden. Kiezelstrand aan het meer. Restaurant, bar en campingwinkel, iedere morgen superverse broodjes. Grotere supermarkten vlakbij. Prima plek voor een leuke vakantie met sport, stedenbezoek en ontspanning.

Camping Piantelle
Via San Cassiano 1A, Moniga del Garda

Camping Delle Rose **
Rustige familiecamping direct aan het Gardameer. Zwembad en restaurant-pizzeria met bar. Supermarkt op 500 meter, Moniga del Garda op 1 kilometer. Aanlegplaats voor boten, wandelpad langs het Gardameer.

Camping Delle Rose
Via San Michele 4, Moniga del Garda

Camping Sereno
Familiecamping met 300 staanplaatsen, pal aan het Gardameer, strand en 2 steigers. Groot zwembad en apart kinderbad, winkel en gezellige restaurant-pizzeria-bar.

Camping Sereno
Via San Sivino 72, Moniga del Garda

Camping San Michele
Kleine familiecamping geleid door een Italiaanse familie op 1 kilometer van Moniga del Garda. Direct aan het Gardameer met strand, zwembad en speeltuin. Winkel, restaurant en bar. In het zomerseizoen animatie.

Camping San Michele
Via San Michele 8, Moniga del Garda

Camping Porto
Kleine, rustige camping direct aan het Gardameer, met ruim voldoende schaduwplekken, elektriciteit in de prijs inbegrepen. Haventje van Moniga del Garda is vlakbij, aanlegsteiger voor eigen of huurboot, duikschool dichtbij. Restaurant/snackbar met verse producten en kleine kaart met lekkere snacks en salades.

Camping Porto
Via del Porto 27, Moniga del Garda

Camping Bruno
Rustige camping aan het Gardameer, op 1 km. van Moniga del Garda. Met zwembad en gezellige kantine, strand voor de deur. (Water)sport en vakantie gaan hier prima samen. Huisdieren toegestaan.

Camping Bruno
Via Mazzane 19, Moniga del Garda

Camping San Remo 
Eenvoudige camping aan het Gardameer bij Moniga del Garda. Eten en drinken tussen de olijfbomen zorgen voor rust en het echte vakantiegevoel. Vernieuwd sanitair.

Camping San Remo
Magone 4, Moniga del Garda

Camping Trevisago **
Kleine camping en bungalowpark, verhuur van caravans en bungalows. Groot zwembad en apart kinderbad.

Villaggio Turistico Trevisago
Via Prato Negro 7, Moniga del Garda

Camping Le Brede
Rustige camping met 150 standplaatsen in een groene omgeving, direct aan het Gardameer. Zwembad, speeltuin, bar en restaurant-pizzeria. Supermarkt op 500 meter.

Camping Le Brede
Via Magone 4, Moniga del Garda