Campings bij Malcesine aan het Gardameer

Bij Malcesine liggen een aantal kleinere, eenvoudige campings vooral gericht op mensen die houden van een actieve vakantie of van de natuur. De meeste campings liggen bij of op de Monte Baldo, ideaal voor mountainbiken, klimmen en wandelen. 

Malcesine is een van de meest schilderachtige plaatsen aan het Gardameer. Romantische doorkijkjes en prachtige oude panden wisselen elkaar af. In de nauwe kronkelige straatjes van de oude binnenstad van Malcesine is zo veel te zien dat je ogen te kort komt. Meer over Malcesine en haar bezienswaardigheden lees je in dit artikel.

Gardameer_camping-lombardi-malcesine.jpg

Campings bij Malcesine aan het Gardameer:

Camping Lombardi **
Eenvoudige camping met 82 staanplaatsen en 20 plaatsen voor campers tussen eeuwenoude olijfbomen. Het Gardameer op 300 meter en Malcesine op 2,5 kilometer. Winkeltje, bar en speeltoestellen voor kinderen. Goed uitgangspunt voor mountainbikers.

Camping Lombardi
Via Navene Vecchia 141
Loc. Campagnola, Malcesine

Gardameer_camping-bellavista-malcesine.jpg

Camping Bellavista
Leuke terrassencamping aan het Gardameer. Weg oversteken of door een tunneltje naar het kiezelstrand. Winkeltje, bar en speeltoestellen voor kinderen. Ideaal voor surfen, zeilen en mountainbiken. Malcesine op 5 kilometer, Cassone op 500 meter, allebei te bereiken via een prachtige wandeling langs het Gardameer.

Camping Bellavista
Via Gardesana Sud 6, Cassone di Malcesine

Camping Alpino
Knusse en gezellige camping met uitzicht op het Gardameer, 48 staanplaatsen, 6 bungalows en 8 stacaravans. Via een tunneltje bereik je het strand aan het Gardameer. Restaurant-pizzeria, bar en campingwinkel. Geleid door een leuke Italiaanse familie. De camping ligt 7 kilometer van Malcesine en surfparadijs Torbole.

Camping Alpino
Via Gardesana 516, Loc. Baitone, Malcesine

Camping Campagnola
Gelegen aan de prachtige baai van Campagnola, op 2 kilometer van Malcesine, dat via een fiets- en voetpad langs het Gardameer gemakkelijk te bereiken is. Schaduwrijke staanplaatsen tussen olijfbomen. Ideaal voor windsurfen, kitesurfen en zeilen. Liefhebbers van wandelen en mountainbiken kunnen terecht op de Monte Baldo. Winkel en bar.

Camping Campagnola
Via Gardesana 390, Malcesine

Camping Bommartini
Hotel met kleine camping (27 staanplaatsen) direct aan het Gardameer.

Camping Bommartini
Via Gardesana 209, Loc Casello, Malcesine

Camping Azzuro
Kleine, gezellige terrassen-camping direct aan het Gardameer bij Campagnola. Op drie kilometer van Malcesine. Watersport, steile bergen of wandelen over de promenade langs het Gardameer, voor ieder wat wils. Zeilschool op 500 meter, surf en mountainbike-verhuur. Kleine winkel en een gezellige bar.

Camping Azzuro
Loc. Campagnola, Malcesine

Camping Tonini **
Leuke, kleine camping met 64 staanplaatsen, op 2 kilometer van Malcesine. Via een tunneltje naar het strand. Ideaal voor windsurfen, kitesurfen en zeilen. Paragliding op de Monte Baldo dichtbij. Winkeltje, bar en speeltuin.

Camping Tonini
Via Gardesana 378, Malcesine

Camping Martora
Nette, groene camping met strand direct aan het Gardameer. Ruime staanplaatsen (70 stuks), prachtige beplanting.

Camping Martora
Via Gardesana 444,Loc. Molino di Martora, Malcesine

Camping Claudia
Gelegen op een fraaie lokatie aan het Gardameer ten noorden van Malcesine, 87 staanplaatsen. Ideaal voor liefhebbers van surfen, zeilen, duiken, mountainbiken, paragliden en wandelen op de Monte Baldo. Campingwinkel, bar met terras.

Camping Claudia
Loc. Campagnola, Malcesine

Camping Navene
Eenvoudige, rustige camping bij Malcesine aan het Gardameer.

Camping Navene
Via Gardesana Nord 62, Malcesine

Camping Panorama
Eenvoudige camping voor de sportieve kampeerder: surfen, zeilen en mountainbiken. Op 3 km. van Malcesine.

Camping Panorama
Via Gardesana 1, Malcesine

Bekijk het aanbod van campings en boek een camping aan het Gardameer bij Gustocamp, Suncamp of Selectcamp.