Campings bij Limone sul Garda

Bij Limone sul Garda zit je meteen in de bergen, en is er dus weinig plaats voor grote campings. Toch vind je er enkele leuke campings, met vaak prachtig uitzicht op het Gardameer! 

Limone sul Garda is een gezellig en mooi stadje op de noordwestelijke oever van het Gardameer. In de zomer groeit de populatie flink, want mede dankzij meer dan 50 hotels in het plaatsje lopen er dan zo’n 10.000 toeristen rond. Meer over Limone sul Garda en haar bezienswaardigheden lees je in dit artikel.

Gardameer_gardameer-camping-garda-1a.jpg

Campings bij Limone sul Garda aan het Gardameer:

Camping Garda ***
Rustige camping pal aan het Gardameer (met privé-strand), op loopafstand (1 km.) van het gezellige centrum van Limone sul Garda. Het terrein is terrasvormig en beschikt over een mooi zwembad met kindergedeelte. Prima restaurant met terras, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de mooie omgeving en het meer.

Camping Garda
Via IV Novembre 10, Limone sul Garda

Gardameer_camping-nanzel-limone-2.jpg

Camping Nanzel
Gezellige, écht Italiaanse camping, direct aan het Gardameer. Al 50 jaar een vertrouwd gezicht aan het Gardameer, op 1,5 kilometer van Limone sul Garda. Volop watersportmogelijkheden: zeilen, windsurfen en kitesurfen. Kleinschalig, gematigde prijzen, huisdieren toegestaan.

Camping Nanzel
Via IV Novembre 3, Limone sul Garda

Camping Miralago
Italiaans ijsje eten op het terras van Miralago, genieten van het uitzicht op het Gardameer, genieten van Italie. In het hoogseizoen live muziek. Uitgebreide kaart in restaurant en pizzeria. Veel sportmogelijkheden zowel op het water als adventure.

Camping Miralago
Lungolago Marconi 58, Limone sul Garda

Bekijk het aanbod van campings en boek een camping aan het Gardameer bij Gustocamp, Suncamp, of Selectcamp.