Camping Bella Italia bij Peschiera del Garda

Camping Bella Italia ligt direct aan het Gardameer vlak bij het populaire Peschiera del Garda aan de zuidoever van het meer. Alleen al de ligging staat garant voor een geslaagde vakantie! Bij camping Bella Italia liggen fraaie kiezelstranden, met alle mogelijkheden voor een fijne strandvakantie: zwemmen, zeilen, waterskiën of gewoon lekker genieten van de zon. Bella Italia is een van de topcampings aan het Gardameer, groot, druk en levendig.

Gardameer_bella-italia-3.jpg

Zwembaden en animatie

Op camping Bella Italia ligt een prachtig en groot zwembadcomplex met meerdere zwembaden, inclusief stoere waterglijbanen, ondiepe delen voor de jongste kinderen, palmbomen, een echt zandstrand en een ruim terras met ligbedden en parasols. Ook is er op het droge een waterpretplein voor de allerkleinsten, met allerlei leuke sproeiers.

Het animatieteam draait het hele seizoen op volle toeren, live-shows, musicals en vuurwerkshows zijn vaste items op de kalender. Lekker eten en drinken in verschillende restaurants, parkachtige omgeving met bloemen, palmen en olijfbomen. Schoon en netjes. Bella Italia is een supercamping voor de hele familie, jong en oud. Dichtbij pretpark Gardaland en waterpark Canevaworld. Bij alles is gedacht aan kwaliteit en uitstraling. Ook bij de sanitaire voorzieningen, de sportfaciliteiten, de speeltuinen en de winkelmogelijkheden op Bella Italia.

Gardameer_bella-italia-camping.jpg

Omgeving

Vanaf de caravan, camper, tent of appartement wandel je zo naar het historische centrum van het gezellige Peschiera del Garda. Maar ook de wijde omgeving is heel mooi om een wat langere dagtocht met de auto te maken: een ritje langse oevers van het Gardameer, of je nu de kant van Lombardije of die van Veneto kiest.

Direct ten zuiden van Peschiera begint het kilometers lange natuurpark Parco del Mincio langs de rivier de Mincio, een park dat helemaal doorloopt tot aan de stad Mantua. Bezoek ook zeker het idyllische dorpje Borghetto sul Mincio!

Op maar een half uurtje van camping Bella Italia ligt de traditierijke stad Verona, met zijn mooie pleinen en monumenten. In de zomer worden in het Romeinse amfitheater de Arena in de openlucht opera’s opgevoerd, een absolute aanrader! Op de camping en in Peschiera zijn ook fietsen en kano’s te huur.

Camping Bella Italia
Via Bella Italia 2, Peschiera del Garda

Bekijk ook de andere campings bij Peschiera del Garda.

Gardameer_bella-italia-5.jpg