Winkelcentrum Le Vele

Centro Commerciale Le Vele is een groot en mooi winkelcentrum bij Desenzano del Garda. Je vindt er tientallen winkels en megastores en enkele prima restaurants (o.a. Sushiko). 

Gardameer_winkelen-la-vele.jpg

Aan de Via Marconi, in de buurt van het grote spoorwegviaduct op een kilometer van de A4 vind je dit winkelcentrum met een grote parkeerplaats. Het winkelcentrum is dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

Bomen en bloemen

Het commerciële centrum is verdeeld over twee niveaus, het echt bijzondere deel vind je op de bovenste verdieping met een lichte galerij vol bloemen en bomen. Bars, restaurants, cafés, bankjes en ruimte voor de kinderen zorgen hier voor een fijne sfeer. Je vindt hier tal van winkels op het gebied van kleding en accessoires in verschillende stijlen en prijzen. Een apotheek, een reisbureau en een kapperszaak maken het compleet.

Snapfish

Breng ook een bezoekje aan Snapfish, een bekende zaak voor computerproducten, fotografie, televisie en kleine en grote apparaten voor thuis: hier vind je vaak mooie kortingen.

Markt

Het hele jaar door vind je op de brede terreinen die de galerie flankeren kramen met bepaalde producten in het kader van een feest, seizoen of evenement.

Centro Commerciale Le Vele
Viale Marconi, Desenzano del Garda