Winkelcentrum La Grande Mela

La Grande Mela is een groot winkelcentrum bij Lugugnano di Sona, langs de weg tussen Peschiera del Garda en Verona. Met wel 120 winkels, 8 vakhandels en – op de derde verdieping – een bioscoop met 8 zalen, bowlingbanen en een hal met videospellen kun je hier wel even vooruit als het een dagje slecht weer is bij het Gardameer.

Gardameer_shopping-La-Grande-Mela-k.jpg

Winkelcentrum

Gelegen tussen de oevers van het Gardameer en de prachtige stad Verona vind je hier een compleet recreatiecentrum. Het winkelcentrum werd geopend in 1996 en biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin: een winkelcentrum om te winkelen én entertainment voor volwassenen en kinderen .

Met 78.000 vierkante meter vind je hier alles wat je nodig hebt, van een supermarkt, tot winkels gespecialiseerd in kleding en schoeisel, huishoudelijke apparaten, sport en speelgoed.

Verder vind je er:
• Bioscoop (Space Cinema)
• Grand Canyon Disco Bowling
• Speelkamer Eldorado
• Babygebied
• Food Court

Gardameer_shopping-La-Grande-Mela-g.jpg

Bereikbaarheid

La Grande Mela is gemakkelijk bereikbaar met de bus vanaf het station in Verona, maar ook met de auto van de SS 11 Verona – Peschiera. Er is een gratis parkeerplaats met 3000 plaatsen. Maandag tot en met zaterdag open van 9.00 tot 21.00 uur. Zondag van 10.00 tot 20.00 uur.

La Grande Mela Shoppingland
Via Trentino 1, Lugagnano di Sona Verona