Winkelcentrum Il Leone

Il Leone is een prachtig winkelcentrum bij Lonato, ten zuiden van Desenzano. Ruim 110 winkels en een grote supermarkt zorgen voor een breed aanbod. Het winkelcentrum is iedere dag van de week geopend. van 9.00 tot 22.00 uur.

Gardameer_winkelen-leone-1.jpg

Verdeeld over twee verdiepingen vind je hier allerlei winkels, met inbegrip van de Zara en H&M en een grote supermarkt. Op een oppervlakte van 15.000 vierkante meter kun je hier alle kanten op. Heb je honger gekregen van het shoppen dan kun je hier terecht bij de Self Service Ristò, maar er is ook een McDonald’s, Giovanni Rana, Nosh Daddy, Panino Giusto en Focacceria di Recco – plus tal van barretjes en cafés verdeeld over het winkelcentrum. Voor kinderen zijn er allerlei speelmogelijkheden. Ideaal bij slecht weer!

Gardameer_winkelen-il-leone-desenzano.jpg

Bereikbaarheid

Je vindt het winkelcentrum op slechts twee kilometer van de A4, de snelweg van Desenzano del Garda in de richting van Mantua. De grote parkeerplaats biedt ruim 5000 parkeerplaatsen. Er zijn gratis busdiensten vanuit Peschiera del Garda, Sirmione en Desenzano del Garda. Dagelijks geopend van 9.00 tot 22.00 uur.

Il Leone Shopping Center
Via Mantova 36, Lonato del Garda

Winkelcentrum Il Leone 1