Oriocenter – het grootste winkelcentrum van Italië

Even buiten Bergamo vind je een van de grootste winkelcentra van Italië: Oriocenter. Wie een hele (mid)dag wil uittrekken om te winkelen kan hier zijn hart ophalen. Hier vind je maar liefst 280 winkels, van de laatste mode tot design, van accessoires tot een Applestore, van supermarkten tot souvenirs. Ook is er een uitgebreide foodcourt.

Gardameer_oriocenter-4a.jpg

Het Oriocenter ligt in de gemeente Orio al Serio, langs de autoweg A4 (afrit Bergamo Seriate), precies tegenover het vliegveld van Bergamo. Tussen het vliegveld en het winkelcentrum is een voetgangerstunnel, dus je kunt ook nog even gaan shoppen voor je weer terug naar huis vliegt.

Gardameer_oriocenter-3a.jpg

Je kunt er elke dag terecht om te shoppen van 9.00 tot 22.00 uur. De foodcourt met ruim 10 restaurants is dagelijks tot 23.00 uur open. In het complex zit ook een grote bioscoop met 14 zalen, waaronder het grootste IMAX-scherm van Europa. Het winkelcentrum en de bioscoop zijn in 2017 helemaal vernieuwd. Kijk voor meer informatie over de winkels en restaurants in het gigantische winkelcentrum op de website van Oriocenter.

Oriocenter
Via Portico 71, Orio al Serio (Bergamo)

Gardameer_oriocenter-2a.jpg