Adigeo – grootste winkelcentrum van Verona

Adigeo is een nieuw winkelcentrum bij Verona, de shopping mall werd in het voorjaar van 2017 geopend. Met 130 winkels, een aantrekkelijke mix van Italiaanse en internationale merken, en een foodcourt met 21 restaurants en bars is Adigeo het grootste winkelcentrum in Verona en omgeving. 

Het vele glaswerk in het gebouw en de warme kleuren van het interieur zorgen voor een vriendelijke en lichte omgeving en een directe verbinding tussen binnen en buiten. De 130 winkels in de shopping mall bieden een uitgebreid aanbod. Je kan er terecht voor kleding, uiterlijke verzorging, wellness, accessoires, design en voedsel.

Gardameer_adigeo-1a.jpg

Je vindt er onder andere een grote winkel van Primark en winkels van merken als Oysho, Zara Home, JD Sports, Snipes, Just Play It (Nike), Deichmann, Fielmann, Guess, Jack&Jones, Lego, New Balance, Superdry, Tommy Hilfiger, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, AW Lab, Calvin Klein, C&A, Chicco, Douglas, Game Stop, Foot Locker, H&M, Mango, Mediaworld, Nespresso en Sephora. Enkele van deze merken openen voor het eerst een winkel in Verona en omgeving.

Uiteraard ook veel Italiaanse merken, zoals Harmont & Blaine, Valerio 1966, Calzedonia, Carpisa, Gutteridge, Imperial, Piazza Italië, Piquadro, Renaissance, Salmoiraghi & Vigano en Trussardi Jeans.

Gardameer_adigeo-2a.jpg

In winkelcentrum Adigeo zitten 21 restaurants en bars. In de foodcourt op de eerste verdieping kan je kiezen uit 10 restaurants met een gevarieerd aanbod. In het winkelcentrum zit ook een grote supermarkt van Interspar. Er is gratis WiFi, speelplaatsen voor kinderen en een grote ondergrondse parkeergarage met plaats voor meer dan 2.000 auto’s. Het centrum is dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

Adigeo
Vialle delle Nazioni 1, Verona

Gardameer_adigeo-3a.jpg