Word fan van het Gardameer!

Ben je ook fan van het Gardameer? Sluit je bij ons aan! Inmiddels hebben we al ruim 49.000 fans van het Gardameer op onze Facebook-pagina voor Gardafriends en is Gardafriends in 2013 uitgeroepen tot Beste Facebook-pagina van Nederland (winnaar TNS Nipo Fanpage Award)!

Gardameer_gardafriends-fanpage.jpg

Heb je een vraag over het Gardameer of zoek je een goeie tip? Heb je zelf misschien tips of mooie foto’s of een leuke video van het Gardameer? Op onze Facebook-pagina voor Gardafriends vind je dagelijks prachtige foto’s, leuke tips, nieuws en weetjes over het mooiste meer van Italië!

Ook hebben we regelmatig leuke aanbiedingen of kortingen. De moeite waard dus om regelmatig op onze pagina’s te kijken. Stel je vragen  of deel je kennis met duizenden andere Gardameer-liefhebbers. Kom er ook bij en word fan van de snelst groeiende Gardameer community in Nederland en België!

Vind ons leuk en ontvang exclusieve informatie over het Lago di Garda!

Gardafriends Forum

Sinds kort hebben we ook het Gardafriends Forum op Facebook waar tips, foto’s en ervaringen kunnen worden gedeeld. Het Gardafriends Forum is zowel voor mensen die al jaren naar het Gardameer op vakantie gaan als voor mensen die er de eerste keer naar toe willen gaan. Het is de bedoeling om elkaar te helpen en een gezellige online plek te zijn waar Gardameer liefhebbers elkaar virtueel ontmoeten en hun passie voor het meer delen. We willen elkaar vooral inspireren om samen het échte Gardameer te ontdekken!

Krijg jij er energie van om anderen een leuke vakantie te bezorgen door hun vragen te beantwoorden en leuke tips te delen? Dan hoor jij helemaal thuis op dit Forum!