Bestel tickets voor Gardaland met korting!

Gardaland is het grootste pretpark van Italië en trekt jaarlijks ruim 3 miljoen bezoekers. Bestel daarom je tickets van tevoren online en ontloop zo de wachtrijen bij de kassa en ontvang bovendien korting op de toegangsprijs! 

Gardaland, gelegen aan de zuidoostelijke oevers van het Gardameer niet ver van Lazise en Peschiera del Garda, is het grootste amusementspark van Italië. Met ruim 50 attracties en een perfecte mix van ‘Adrenaline’, ‘Adventure’ en ‘Fantasy’, is Gardaland een van ’s werelds leukste pretparken. De attracties van het Park zijn geschikt voor amusementliefhebbers van alle leeftijden.

TIP: bestel tickets voor Gardaland van tevoren online! Je hoeft dan niet in de rij voor de kassa en krijgt bovendien korting.

Gardameer_BlueTornado-gardaland-1.jpg

Wat is inbegrepen?
Skip the line toegang tot pretpark Gardaland
Ongelimiteerde toegang tot alle attracties en shows
Je ontvangt de tickets direct via email

Gardameer_Gardaland-1a.jpg

Achtbanen

Spectaculaire achtbanen, dark rides, waterattracties en shows zorgen ervoor dat je je hier geen moment verveelt! Het park verwelkomt jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers, dus het is wel fijn als je met een skip the line ticket niet in de rij hoeft te staan bij de kassa. Sla de wachtrijen dus over en loop gelijk door naar een van de spectaculaire achtbanen.

Gardameer_gardaland-2a.jpg

Adrenaline-toppers zijn de achtbanen Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure en Mammut, de dive-coaster Oblivion-the Black Hole, wing-rider Raptor en Shaman, de nieuwste achtbaan met Virtual Reality! Daarnaast zijn er diverse waterattracties, de griezelattractie Inferis en uiteraard diverse shows en animatie.

Kleine kinderen

Voor kleinere kinderen is er Prezzemolo Land, een apart themapark rondom Prezzemolo, de mascotte van Gardaland. In 2018 opende met Peppa Pig Land een nieuw themagebied in Gardaland, speciaal voor kleinere kinderen. Kinderen kunnen hier het huis van Peppa Pig bezoeken en Peppa en George ontmoeten en genieten van leuke attracties als de Luchtballon van Peppa Pig, de Kleine Trein van Opa Pig en het Pirateneiland.

Gardameer_shaman-2a.jpg

Sealife

Naast het attractiepark Gardaland, ligt Sea Life, een aquarium waar je de mooiste wezens vindt die het zoete en zoute water van de planeet bewonen. Een unieke ervaring met meer dan 5.000 zeedieren in maar liefst 40 aquaria. Een bezoek aan Gardaland Sea Life Aquarium is een zoektocht naar de mooiste dieren in de zee en oceaan. Diverse thema-gebieden zijn gereconstruceerd zodat ze lijken op de natuurlijke habitats van de duizenden zeedieren die te zien zijn bij Sea Life.

Openingstijden
Van 21 juni tot 13 september is Gardaland tot 23.00 uur geopend. Overige maanden van 10.00 tot 18.00 uur.

TIP: Bestel online een combikaart voor Gardaland en Sealife en bespaar € 5,50!