Restaurants Padenghe sul Garda

In Padenghe sul Garda en omgeving vind je een aantal goede restaurants met vaak een prachtig uitzicht op het Gardameer. Het is hier genieten van het Italiaanse leven! 

Gardameer_rest-padenghe-2a.jpg

Azienda Agricola Pratello
Leuk landelijk restaurant waar je lekker buiten kunt eten onder de bomen. Het restaurant is onderdeel van Agriturismo Pratello, gelegen in een mooie villa, omgeven door een prachtig park. Hier kun je genieten van heerlijke vis uit het Gardameer, pizza’s en een lekker glas wijn. Als aperitivo kun je kiezen voor verse groente met zelfgemaakte salami, heerlijk! In de zomer wordt het vlees buiten op een gril bereid. Bijna alles is zelfgemaakt (olijfolie, jam, mosterd) en afkomstig van de eigen boerderij. Ze hebben ook een grote wijnkelder.
Azienda Agricola Pratello
Via Pratello 26, Padenghe sul Garda

Gardameer_rest-padenghe-1.jpg

Ristorante Francesco
Typisch Italiaans restaurant, druk en levendig. Uiteraard staat er verse vis op het menu. Aanrader is om als voorgerecht een mix te kiezen, dan krijg je de heerlijkste groente- en vishapjes geserveerd! Nast de heerlijke visgerechten is aardappel-gnocchi een andere specialiteit van dit sfeervolle restaurant.
Ristorante Francesco
Viale Guglelmo Marconi 20, 25080 Padenghe Sul Garda

Restaurants Padenghe sul Garda 1

Ristorante Aquariva
Prachtig restaurant aan de haven van Padenghe sul Garda, met heerlijke en goed gepresenteerde gerechten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, Mooie, sfeervolle inrichting, duurdere prijsklasse.
Ristorante Aquariva
Viale Guglelmo Marconi 57, 25080 Padenghe Sul Garda

Restaurants Padenghe sul Garda 2

Il Rivale
Modern, elegant restaurant in een prachtig oud palazzo met goede service en bediening. Heerlijk eten, zeer aantrekkelijk geserveerd. Indrukwekkende wijnkaart met geweldige keuze in Franse en Italiaanse bubbels.
Il Rivale
Viale Guglelmo Marconi 93, Padenghe sul Garda 

Restaurants Padenghe sul Garda 3