Restaurants in Torri del Benaco

Torri del Benaco is een van de meest pittoreske stadjes aan het Gardameer. Rond de haven van het stadje vind je enkele leuke restaurants met gezellige terrasjes. Langs de mooie boulevard van Torri del Benaco kom je ook nog heel wat restaurantjes tegen. Een aantal terrasjes zijn aangelegd boven het meer zodat je ongestoord kan genieten van de zonsondergang boven het Gardameer tijdens je diner!

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in Torri del Benaco. Tips zijn welkom, ook meldingen als restaurants gesloten zijn.

Osteria del 4
Leuk restaurant aan de oevers van het Gardameer, onder de bomen. Fijne stek voor de lunch, met gulle glazen wijn, maar ook prima voor het diner. De verse pasta is er heerlijk en je betaalt er een faire prijs.
Osteria del 4 
Lungolago Vittorio Veneto 4, Torri del Benaco

Gardameer_diner-meer-.jpg

Ristorante Panorama
Prima restaurant met prachtig uitzicht op het Gardameer. Het ligt in Albisano op de flanken van de berg boven Torri del Benaco. Het is onderdeel van een klein hotelletje dat al jaren in handen is van dezelfde eigenaar. Geweldige plek voor een diner bij zonsondergang.
Ristorante Panorama
Via San Zeno 9, Albisano di Torri del Benaco

Trattoria Loncrino
Restaurant in het gehucht Loncrino in de heuvels boven Torri del Benaco. In de tuin van de trattoria heb je een prachtig uitzicht op Torri del Benaco en het Gardameer. De vitello tonnato van gastvrouw en kok Fiorella wordt door velen als de beste van het Gardameer beschouwd. Heerlijke visgerechten, verse groente, eigengemaakte salami.
Trattoria Loncrino
Via Pirandello 10, Loc. Loncrino, Torri del Benaco