Restaurants in Torbole sul Garda

Torbole en Nago zijn absolute ‘hotspots’ voor surfers en zeilers op het Gardameer. Tienduizenden watersporters melden zich elk jaar in deze plaatsjes aan de noordkant van het meer. De meeste restaurants in Torbole en Nago zijn dan ook gericht op deze sportieve bezoekers, met veel gemakkelijke en goedkope gerechten op het menu.

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in Torbole en Nago. Tips zijn welkom, ook meldingen over restaurants die gesloten zijn.

Gardameer_restaurant-surfers-grill-1.jpg

Surfer’s Grill
Leuke tent met lekkere visgerechten, maar ook de steak is lekker. De sfeer is goed en er zijn altijd Italiaanse klanten, wat een goed teken is. De eigenaar is zeer vriendelijk en gastvrij. Ga zeker in de tuin zitten!
Ristorante Surfer’s Grill 
Via Sarca Vecchio 8, Torbole

Gardameer_torbole-gardameer.jpg

Ristorante Tex Mex
Mexicaans restaurant, populair bij Italianen. De sfeer is op en top Mexicaans, maar het eten blijft daar wat bij achter. Leuk als je eens een avondje wat anders wilt.
Ristorante Tex Mex
Via Sighele 18, Nago-Torbole

Gardameer_diner-torbole-Ristorante-Pizzeria-Al-Porto.jpg

Mecki’s Bar
Hét trefpunt van fietsers en mountainbikers in Torbole. Heerlijke koffie, prima ontbijt en je kunt er ook de hele dag door terecht voor snacks. De tosti’s zijn wereldberoemd!
Mecki’s Bar
Via Matteotti 5, Torbole

Gardameer_diner-torbole-Ristorante-Pizzeria-Benaco.jpg

La Terraza
La Terrazza is een prima restaurant voor een lekkere lunch of diner in Torbole. Met name voor liefhebbers van zoetwatervis! La Terrazza is gespecialiseerd in vis uit het Gardameer. Heerlijke zachte filets, gegrilde en gebakken vis, gemarineerde, ingelegde, gefrituurde en rauwe vis, forel, riddervis, marene, sardines, baars, snoek, voorn – alles staat hier op het menu. Vanuit het restaurant heb je een mooi uitzicht op het Gardameer.
La Terraza
Via Benaco 24, Torbole

Ristorante Pizzeria Al Porto
Gezellig en levendig restaurant met heerlijke pizza’s en pasta’s. Zelfs als het druk is ze vinden ze hier altijd wel een tafel voor je. En alles wat je besteld wordt snel geserveerd. Echt goede pizza’s en redelijke prijzen in een goede sfeer – meer heb je niet nodig!
Ristorante Pizzeria Al Porto
Piazza Goethe 18, Torbole

Ristorante Pizzeria Benaco
Onberispelijke echt linnen tafelkleden en servetten in dit restaurant dat onderdeel is van Hotel Benaco. Het eten is uitstekend: of je nu pasta of gnocchi bestelt, je krijgt grote porties geserveerd. Ook de wijn is goed en goedkoop. Het uitzicht is mooi als je buiten zit op het terras aan het water.
Ristorante Pizzeria Benaco
Via Benaco 18, Torbole 

Al Forte Alto
Restaurant in de burcht van Nago, een niet te missen gebouw… Overdag heb je vanuit het uitzichtspunt naast de burcht een prachtig uitzicht op het noorden van het Gardameer. Het restaurant tussen de dikke muren van de burcht zit in de duurdere prijsklasse en serveert verfijnde gerechten uit de keuken van Trentino. Gerechten met vis, konijn, salami, een wildsalade en heerlijke ravioli. De desserts zijn van grote klasse!
Al Forte Alto
Via Castel Penede 16, Nago