Restaurants in Tignale

Tignale is een verzameling van zes dorpjes op de hoogvlakte aan de westoever van het Gardameer, Je hebt hier vaak een prachtig uitizcht op het meer. De restaurants in de dorpjes van Tignale zijn meestal eenvoudig en authentiek. Je kunt hier lekker en goedkoop eten, met veel lokale specialiteiten op het menu.

Gardameer_diner-tignale-Ristorante-Sogno.jpg

Ristorante Pizzeria Al Torchio
Authentiek restaurant met heerlijke pizza’s en salades. Je zit er tussen de locals, altijd een goed teken.  Gezellig, vriendelijke bediening en betaalbaar.
Pizzeria Al Torchio
Via Europa 1, Tignale Gardola

Hotel Albergo Forbisicle
Lekker lunchen en dineren achter glas met uitzicht op het Gardameer, zodat je kunt genieten van het zicht op de zeilers. De keuken is erg goed en toch eet je hier heel betaalbaar. Ook het hotel zelf is een aanrader.
Hotel Forbisicle
Strada Statale Gardesana Occidentale, Tignale

Gardameer_rest-tignale-2.jpg

Osteria Enoteca La Miniera
Verscholen pareltje midden in Tignale, waar je tijdens de zomermaanden heerlijk in de tuin of op de veranda kunt eten. Alleen al aan de uitgebreide antipasti zou je genoeg hebben voor de lunch, de porties zijn hier niet mis! Chefkok Sergio gebruikt de heerlijke olijfolie uit Tignale voor zijn gerechten, waarbij vis uit het Gardameer, wild uit de bergen rond Tignale en de lekkere Spiedo, een grilspies, op het menu staan. Italianen weten dit plekje goed te vinden, reserveren is een must. Staat ook bekend om de truffelgerechten en de heerlijke wijn.
Osteria La Miniera
Via Chiesa 9A, Gardola