Restaurants in San Zeno di Montagna

San Zeno di Montagna ligt bij Brenzone aan de oostoever van het Gardameer, op bijna 600 meter boven het meer. Bij de meeste restaurants heb je hier een terras met een fantastisch uitzicht op het Gardameer en de oever aan de overkant van het meer. 

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in San Zeno di Montagna. Meer tips zijn welkom, ook meldingen over restaurants die gesloten zijn.

Gardameer_taverna-kus-san-zeno-1.jpg

Taverna Kus
Dit restaurant is gevestigd in een oude boerderij op een prachtige locatie op de flanken van de Monte Baldo. Alleen de weg er naar toe is al de moeite waard, met prachtige uitzichten op de bergen en het Gardameer. In de tuin en op het terras van het restaurant kun je genieten van een prachtig uitzicht op het meer terwijl je smult van gerechten uit de prima keuken. Er wordt rekening gehouden met het jaargetijde, elke maand heeft zijn eigen specialiteit. Niet goedkoop, maar het eten, de wijn en de service zijn er super.
Taverna Kus 
Contrada Castello 14, San Zeno

Gardameer_ristorante-al-giardinetto-1.jpg

Pizzeria Ristorante Giardinetto
Hier geniet je van lekkere pizza’s op het terras met een waanzinnig uitzicht op het Gardameer. Er staan ook andere gerechten op de kaart, maar die zijn wat wisselend van kwaliteit. Prima wijnkaart, prima prijzen en de bediening is heel attent.
Pizzeria Ristorante Giardinetto 
Via Don Marcellino Faccio 6, San Zeno 

Restaurants in San Zeno di Montagna 1