Restaurants in Riva del Garda

Riva del Garda is de op een na grootste stad aan het Gardameer. In dit stadje vind je dan ook voldoende restaurants. Van simpel en goedkoop tot luxe en duur, er is voor ieder wat wils! 

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in Riva del Garda. Tips zijn welkom, ook meldingen als een restaurant gesloten is.

Gardameer_diner-riva-del-garda-La-Montanara.jpg

Leon d’Oro
Traditionele gerechten uit Trentino en gerechten met vis uit het Gardameer. Het eten is eenvoudig en traditioneel; de spaghetti carbonara of de spaghetti bolognese smaken hier echt authentiek. Het meest bijzondere van dit familierestaurant is de service, de eigenaar is een kleine oude dame die je begroet als een vriend. Het bedienend personeel is ook erg vrolijk. Het restaurant heeft een romantische sfeer met veel kaarsen, maar er komen ook veel gezinnen.
Ristorante Pizzeria Leon d’Oro
Via Fiume 28, Riva del Garda

Gardameer_diner-riva-del-garda-Ristorante-Al-Volt.jpg

La Montanara 
Een eenvoudig eethuis met heerlijkheden uit de keuken van Trentino. Een van de beste restaurants in Riva del Garda. Je krijgt een kopie van het handgeschreven menu – omdat dagelijks met verse ingrediënten wordt gekookt wisselt het menu geregeld. De buffelmozzarella is er erg goed, net als de ‘bietjes spaghetti’. Vraag de serveerster naar haar tips.
La Montanara
Via Montanara 18, Riva del Garda

Gardameer_diner-riva-del-garda-Agritur-Eden-Marone.jpg

Albergo Ristorante Rolly
Geen andere pizzeria in de Riva del Garda regio haalt het bij het restaurant van Hotel Rolly. Rolly is echt de beste wat betreft kwaliteit, smaak, snelle service en sfeer. De vriendelijke eigenaren maken het helemaal af. Niet echt iets voor een romantisch diner, maar voor een dagelijks hapje is het perfect.
Albergo Ristorante Rolly
Loc. San Tomaso 39, Riva del Garda

Ristorante Al Volt
Al Volt is een stijlvol, chique restaurant. Niet goedkoop, maar érg lekker! De prijs is redelijk voor de geweldige kwaliteit van het eten, de attente, professionele service en de sfeer van het restaurant. Mooi ingericht, alsof je op een bruiloft bent. Ook als je alleen een hoofdgerecht bestelt en het dessert deelt om de prijs te drukken wordt je ontvangen met een soepje en krijg je overheerlijke chocolade brownies als afsluiter. Een echte aanrader.
Ristorante Al Volt
Via Fiume 73, Riva del Garda

Agritur Eden Marone
In het achterland van Riva del Garda, tussen de wijngaarden, olijfbomen en de meren van Valle dei Laghi, ligt Agritur Eden Marone. Vanaf het terras van het restaurant heb je een mooi uitzicht op de prachtige natuur in de omgeving. De eigenaar maakt vooral gebruik van eigen produkten: olijfolie, wijn, honing, groente, fruit en kruiden komen van het eigen land. Je kunt hier genieten van specialiteiten uit de keuken van Trentino. Eenvoudig, eerlijk en smaakvol. Met pasta, vlees en vis. Ook vegetarische en glutenvrije gerechten staan op het menu.
Agritur Eden Marone
Via Marone 23, Riva del Garda