Restaurants in Peschiera del Garda

Op zoek naar een goed restaurant in Peschiera del Garda? Keus genoeg in dit gezellige stadje aan het Gardameer! Wij geven je alvast enkele tips van restaurants waar je lekker kunt eten in Peschiera. 

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in Peschiera del Garda. Tips zijn welkom, ook meldingen als een restaurant gesloten is.

Gardameer_cena-Gardameer-2013-2-139.jpg

Vecchio Mulino Beach
Leuk en prima restaurant direct aan het Gardameer, aan de wandelboulevard langs het meer, naast camping Bella Italia. Leuke menukaart met heel creatieve gerechten – er staan foto’s bij zodat je toch een idee hebt van wat je bestelt. Vis, salades en een heerlijke hamburger. Heerlijk uitzicht op het Gardameer.
Vecchio Mulino Beach 
Strada Bergamini 14, Peschiera del Garda
(of via de Passeggiato Lago, de wandelboulevard langs het Gardameer en camping Bella Italia)

Restaurants in Peschiera del Garda 1

Osteria dei Dolci
Hier geniet je van een voortreffelijke carpaccio, maar ook de andere gerechten zijn prima in orde. De service is goed – ze spreken hier Engels – en aan het eind van je diner kun je kiezen uit verschillende digestiefjes, waarvan ze aan tafel de flessen laten zien.
L’Osteria dei Dolci
Via Mantova 117, Peschiera del Garda

Restaurants in Peschiera del Garda 2

Antica Osteria Busocaldo
Tussen de wijngaarden in het achterland tussen Peschiera del Garda en San Benedetto di Lugana ligt dit gemoedelijke restaurant. Kinderen kunnen zich uitleven op het grote terras. Gerechten van de grill, vlees, vis en groenten. Je zit aan stevige houten tafels
Antica Osteria Busocaldo
Strada Massoni 12, 37010 San Benedetto di Lugana

Restaurants in Peschiera del Garda 3

Piccolo Mondo
Uitstekend visrestaurant tegen de stadsmuren van Pescheira, vlakbij de haven. Al sinds 1954 open, niet goedkoop. Het ziet er van binnen heel sfeervol uit, wat je niet altijd tegenkomt in Italië. Professionele bediening. Geniet hier van de oesters!
Ristorante Piccolo Mondo 
Via Riviera Carducci 6, Peschiera del Garda

Restaurants in Peschiera del Garda 4