Restaurants in Moniga del Garda

Moniga is een leuk stadje met een gezellige promenade langs het Gardameer en een jachthaven met bars en restaurants. Hier vind je vooral veel pizzeria’s.

Ristorante Pizzeria La Darsena
Er is weinig diversiteit in Moniga, alle restaurants lijken hetzelfde menu te bieden en La Darsena is geen uitzondering. Maar ze hebben er uitstekende pasta en pizza tegen redelijke prijzen op een mooie locatie bij het Gardameer, tegenover de jachthaven. De service is snel en vriendelijk.
Ristorante Pizzeria La Darsena
Via del Porto 8, Moniga del Garda

L’Osteria H2O
Net buiten Moniga del Garda ligt Osteria H2O aan de Gardesana. Zowel vanaf het terras als vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op het Gardameer. Frisse, moderne inrichting in een combinatie van puur hout en witte accesoires. Traditionele gerechten uit de streek, uiteraard veel vis en een uitgebreide wijnkaart, met een uitgebreide keuze aan lokale wijnen, van Franciacorta tot Bardolino, van Gropello tot Valpolicella. De menukaart is ook in het Nederlands beschikbaar. Aanrader!
L’Osteria H2O
Via Pergola 10, Moniga del Garda

Trattoria Al Porto
Restaurant met een lokaal en regionaal geïnspireerd menu. Terras met uitzicht op het Gardameer. Wel wat formeel dus je moet je daar naar kleden. Je komt er ook niet zomaar in: reserveren is verplicht, je belt aan en dan pas wordt je binnengelaten. De vis uit het meer is hier de specialiteit maar ook andere gerechten smaken erg goed.
Trattoria Al Porto
Via del Porto 29, Moniga del Garda

Ristorante Pizzeria Sagittarius
Erg goede gerechten, de risotto en de zelfgemaakte pasta’s met zeevruchten zijn een aanrader. Wordt al 20 jaar door dezelfde familie uitgebaat en de expertise straalt er vanaf. Probeer zeker ook de Filetto di manzo alla Voronoff. Niet duur, een aanrader in Moniga del Garda.
Ristorante Pizzeria Sagittarius
Via Magenta 15, Moniga del Garda