Restaurants in Manerba del Garda

Manerba del Garda is een gezellig stadje op de westoever van het Gardameer. In het stadje en bij de kleine jachthaven liggen enkele prima restaurants. Lekker eten met uitzicht op het Gardameer! 

Gardameer_diner-manerba-Ristorante-Da-Rino.jpg

Ristorante Fior di Roccia
Populair bij de Italianen, de pizzabakker van dit restaurant staat in de streek bekend om zijn lekkere pizza’s en de kok is chefkok geweest in het Hilton-hotel in Napels. Je vindt het tegenover de haven van Porto Dusano in Manerba del Garda. Het restaurant ligt mooi aan het Gardameer en heeft een mediterrane sfeer. De dunne korst van de pizza’s is uitstekend en ook de andere gerechten (huisgemaakjte pasta’s) zijn heerlijk. Misschien niet het meest gastvrije adres hier, maar de kwaliteit is erg goed.
Ristorante Pizzeria Fior di Roccia
Piazzale Porte Dusano 15, Manerba del Garda

Gardameer_diner-manerba-Dalie-e-Fagioli.jpg

Ristorante Da Rino
Misschien wel het beste adres van Manerba del Garda. Sfeervol terras direct aan het water van het Gardameer en de haven van Porto Torchio. Verse vis – probeer de zeevruchten en pasta con coregone, die zijn hier echt heerlijk. Ook de spaghetti al oglio e peperoncino is uitstekend. Als voorgerecht kunnen wij de ‘Antipasto Marino’ aanbevelen, allerlei lekkere vishapjes. Zeer fatsoenlijke prijzen, zeker met het oog op de locatie. Onovertroffen uitzicht op het Gardameer – reserveer tijdens het hoogseizoen voor een tafel bij het water.
Ristorante Da Rino
Via Belvedere 86, Porto Torchio, Manerba del Garda 

Restaurants in Manerba del Garda 1

Dalie e Fagioli
Dalie e Fagioli (dahlia’s en bonen..) is een restaurant voor fijnproevers. Chefkok Fabio was eerder kok bij een sterrenrestaurant in Moniga del Garda en dat is te merken! Hij tovert allerlei verfijnde en heerlijke gerechten op tafel met konijn, sardines, ravioli, enz. Lekkere wijnen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Dalie e Fagioli
Via Campagnola 45, Manerba del Garda

Restaurants in Manerba del Garda 2