Restaurants in Malcesine

Op zoek naar een goed restaurant in Malcesine? Keus genoeg in het sfeervolle, oude centrum van dit stadje! Gardameer-Nu geeft tips voor de beste restaurants in Malcesine, gebaseerd op eigen ervaring of op advies van andere Gardameer-fans.

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in Malcesine. Tips zijn welkom, ook meldingen als een restaurant gesloten is.

Gardameer_diner-malcesine-Ristorante-Al-Corsaro.jpg

Ristorante Al Corsaro
Heerlijk eten op een prachtige locatie in Malcesine, aan de voet van het kasteel, tussen het strand en de oude stad. Wat wil je nog meer? De keuken staat bekend om de goede visgerechten en heeft een terras aan het meer. Een romantische plek met uitstekende service.
Ristorante Al Corsaro
Via Paina 17, Malcesine

Gardameer_diner-malcesine-Caffe-Porto-Vecchio.jpg

Osteria Santo Cielo
Klein, gezellig restaurant waar je met een gezin prima terechtkunt, maar net zo goed met wat vrienden een drankje kunt doen. Smul er van tapas, bruscetta, salades en veel wijn in een mooie ruimte met gewelven terwijl je luistert naar bluesmuziek. Ook op het terras zit je leuk, aan een mooi piazza. De eigenaresse is een Nederlandse, Hella.
Osteria Santo Cielo
Piazza Turazza 11, Malcesine

Gardameer_diner-malecine-Osteria-Santo-Cielo.jpg

Caffe Porto Vecchio
Hier kun je terecht voor een hapje tussendoor (pizza!) maar je kunt er ’s avonds ook heerlijk dineren. Attent personeel, lekker eten en een leuke, sfeervolle setting. Er speelt vaak een muzikant op het piazza, wat je avondje uit heel gezellig maakt.
Caffe Porto Vecchio
Piazza Magenta 8, Malcesine

Ristorante Vecchia
Erg goed restaurant, maar wel duur (1 Michelinster). Echt iets voor speciale gelegenheden. Het personeel zorgt ervoor dat je niets tekort komt en het uitzicht is ook geweldig. Hier vind je nog de authentieke Italiaanse keuken.
Ristorante Vecchia Malcesine
Via Pisort 6, Malcesine

Locanda Bellavista
Ligt op 5 kilometer van Malcesine. Vanaf het terras heb je schitterend uitzicht op het Gardameer, een super stek om te genieten van heerlijke pizza’s en Italiaanse gerechten uit de regio Veneto, die bovendien prima geprijsd zijn.
Locanda Bellavista
Via Gardesana sud 6, Cassone di Malcesine

Restaurants in Malcesine 1