Restaurants in Limone sul Garda

Limone sul Garda is aan de westoever van het Gardameer het meest populaire stadje, ’s Zomers bezoeken dagelijks duizenden toeristen het sfeervolle plaatsje. Aan de oevers van het Gardameer en bij de pittoreske havens vind je enkele prima restaurants.

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in Limone sul Garda. Tips zijn welkom, ook meldingen als restaurants gesloten zijn.

Gardameer_restaurant-limone-gemma-2.jpg

Ristorante Bar Gemma
Dit restaurant is de ‘blikvanger’ van Limone, het ligt centraal aan het grootste plein van het stadje. Ristorante Gemma heeft een goed en gevarieerd menu en prachtig uitzicht op het Gardameer. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Geniet er van pizza of andere Italiaanse gerechten.
Ristorante Bar Gemma
Piazza Garibaldi 11, Limone sul Garda

Gardameer_diner-limone-Osteria-da-Livio.jpg

La Cantina del Baffo
Laat je niet afschrikken door het betonnen gebouw waarin dit restaurant is gevestigd, van binnen is het gezellig en elegant met mooi gedekte tafels. Chefkok Isidoro Consolini krijgt overal lof, hij had al een sterrenrestaurant in Torri del Benaco, maar heeft nu gekozen voor slow food in Limone. Koken met weinig toevoegingen, en dan alleen met ingrediënten uit de regio, is zijn concept. Een plek voor fijnproevers!
La Cantina del Baffo
Via Caldogno 1, Limone sul Garda

Gardameer_diner-limone-Albergo-Ristorante-Alla-Noce.jpg

Osteria da Livio
Mooi uitzicht over Limone sul Garda in wat nog het meest lijkt op een berghut. In het algemeen goed eten met gerechten uit Italië, Duitsland en Oost- Europa. Niet heel bijzonder, maar prima en tegen in het algemeen goede prijzen. Probeerde de aanbevelingen van de chef, dan zit je goed.
Osteria da Livio
Via Tovo 4, Limone sul Garda

Albergo Ristorante Alla Noce
Restaurant bij hotel Alla Noce in Limone sul Garda. Je kunt er prima eten en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het Gardameer.
Albergo Ristorante Alla Noce
Via Monsignor Daniele Comboni 33, Limone Sul Garda

Al Vecchio Fontec
Kan wat wisselen van kwaliteit, maar blijft toch de moeite om terug te keren – wat ook blijkt uit de lange wachtrijen voor de deur. Reserveren dus! Op goede avonden het beste restaurant van Limone. Het restaurant wordt gerund door een jong koppel. De sfeer is geweldig, met een smaakvolle inrichting en passende muziek die niet te luid wordt gespeeld. Bestel er vis, liefst gegrild, en volg verder de aanbevelingen van de gastvrouw. Niet goedkoop, maar zeker een bezoek waard!
Al Vecchio Fontec
Via Corda 21, Limone sul Garda