Restaurants in Lazise en Pacengo di Lazise

Lazise is een populair stadje bij het Gardameer. In de avonduren kan je hier heerlijk flaneren over de brede boulevard. Je kunt ook heerlijk dineren in dit stadje – van eenvoudige verse pizza’s tot culinaire toppers in chique restaurants. Gardameer-Nu geeft tips voor de beste restaurants in Lazise! 

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in Lazise en Pacengo. Tips zijn welkom, ook meldingen als een restaurant gesloten is.

Gardameer_diner-lazise-Ristorante-Cafe-Classique.jpg

Ristorante Alla Grotta
Goed restaurant bij de haven van Lazise (sinds 1951..). Hier kun je lekkere, echt verse vis eten – gepresenteerd op verschillende manieren en vaak in originele combinaties. Goede prijskwaliteitverhouding.
Ristorante Alla Grotta
Via Francesco Fontana 5, Lazise

Gardameer_diner-lazise-Ristorante-Corte-.jpg

Ristorante Taverna da Oreste
Gelegen aan de haven van Lazise, gespecialiseerd in vis en lokale specialiteiten. De T-bone is ook erg goed, vooral voor een restaurant dat op vis is gericht. Topkwaliteit met een topservice en een uitgebreide wijnkaart. Aanrader!
Ristorante Taverna da Oreste
Via Francesco Fontana 32, Lazise

Gardameer_diner-lazise-Ristorante-Alla-Grotta.jpg

Ristorante Classique
Topper in Lazise! In een mooi pand midden op de boulevard, met een prachtig terras. Je eet er op de eerste verdieping of in de binnentuin, waar vooral grillgerechten worden geserveerd. Goede Italiaanse en visgerechten. Ook een prima stek om met een glaasje in de hand te genieten van de zonsondergang.
Ristorante Classique
Via Albarello 33, Lazise

Gardameer_diner-lazise-Ristorante-Cristina.jpg

Ristorante Corte Olivo
Een van de betere restaurants in Lazise. Ligt net buiten de drukte, aan de rand van het oude centrum en heeft een mooi binnenplein. Uitgebreide, betaalbare menu- en wijnkaart. Aanrader!
Ristorante Corte Olivo
Corso Cangrande 22, Lazise

Gardameer_diner-lazise-altra-idea.jpg

Restaurant Pizzeria Villa Velar
Even buiten het drukke centrum van Lazise ligt restaurant-pizzeria Villa Velar. Het gastvrije en sfeervolle restaurant heeft een Nederlandse eigenaar. Er is een uitgebreide keuze aan pizza’s, die in de houtoven worden bereid. Daarnaast is er keuze uit goede lokale, mediterrane en internationale gerechten.  Twee grote zalen en een groot overdekt terras bieden plaats aan 180 personen. Vrije parkeergelegenheid is er ook in overvloed. 
Ristorante Pizzeria Villa Velar 
Via A. della Scala 59, Lazise 

Restaurants in Lazise en Pacengo di Lazise 1

Corte San Marco
Leuk restaurant met een prachtige binnenplaats in het centrum van Lazise. Vriendelijke en professionele bediening. Twee zussen beheren dit restaurant en zij zorgen voor traditionele gerechten met regionale producten en heerlijke gerechten met vis.
Corte San Marco
Via Porta del Lion 1, Lazise

Restaurants in Lazise en Pacengo di Lazise 2

Ristorante La Boheme
Mooi restaurant in een villa met een prachtige tuin en zwembad. En dan ook nog uitzicht op het Gardameer! Als het donker is wordt de tuin en het zwembad mooi verlicht. Heel sfeervol, goede menukaart en het is de moeite waart na het diner nog even te blijven hangen in de loungebar.
Ristorante La Boheme
Localita Gabbiola 22, Lazise

Restaurants in Lazise en Pacengo di Lazise 3

La Taverna Marconi
Prima restaurant, verse pasta en streekgerechten. De Caprese is hier een aanrader! Prima prijzen. Hier zie je al jaren dezelfde bediening rondlopen, een goed teken. Mooi gelegen aan de boulevard langs het Gardameer met een leuk terras.
Taverna Marconi 
Lungolago Marconi, Lazise

Restaurants in Lazise en Pacengo di Lazise 4

Ristorante Cristina
Uitstekend visrestaurant, met dagelijks verse zeevis uit Sicilië. Je kunt er ook heerlijk pasta en pizza eten. Onderdeel van Hotel Cristina, de bediening is heel vriendelijk.
Ristorante Cristina 
Via Gardesana 96, Lazise

Restaurants in Lazise en Pacengo di Lazise 5

Locanda Gallehus
Prima restaurant in Pacengo met pasta, pizza, salades, vis- en vleesgerechten. Het grote terras met speelgelegenheid maakt het een ideale locatie voor gezinnen.
Locanda Gallehus 
Via Peschiera 76a, Pacengo

Restaurants in Lazise en Pacengo di Lazise 6

Ristorante Pizzeria L’altra Idea
Goed familie-restaurant in een oude boerderij in de heuvels bij Lazise, met uitzicht op het Gardameer. Er is een klein speeltuintje voor de kinderen. De pizza staat hier goed aangeschreven.
Ristorante Pizzeria L’altra Idea
Via Mondragon Di Sotto 1, Localita Mondragon, Lazise 

Restaurants in Lazise en Pacengo di Lazise 7