Restaurants in Gardone Riviera

Gardone Riviera heeft een geheel autovrije Lungolago die op houten palen in het water is gebouwd. Je hebt hier een prachtig uitzicht op het Gardameer. Langs deze boulevard en in de gezellige straatjes van de dorpjes waaruit Gardone Riviera bestaat vind je enkele leuke restaurants en pizzeria’s. 

Gardameer-Nu tipt de beste restaurants in Gardone Riviera. Tips zijn welkom, ook meldingen als een restaurant gesloten is.

Osteria Antico Brolo
Vlakbij de botanische tuin en het raadhuis van Gardone Riviera bevind zich deze gezellige osteria. Neem een tafeltje in de oude binnenplaats of in de sfeervolle ruimtes binnen. Bij de voorgerechten kunnen wij de ‘quattro assagini’ (een leuke mix van voorgerechtjes) aanbevelen. en bij de hoofdgerechten de huisgemaakte pasta’s, vis- en vleesgerechten. Laat ruimte voor de heerlijke desserts!
Osteria Antico Brolo
Via Carere 10, Gardone Riviera

Gardameer_diner-gardone-Pizzeria-Ulivi.jpg

Ristorante Pizzeria Nablus
Prima restaurant. De locatie is heel mooi vanwege het uitzicht over het Gardameer – het is even een stukje rijden maar dan heb je ook wat. Je eet er een prima pizza, maar de carpaccio als voorgerecht gevolgd door steak en pasta met truffels is ook een aanrader.
Ristorante Pizzeria Nablus
Via Supiane 1, Gardone Riviera

Gardameer_diner-gardone-Osteria-Antico-Brolo.jpg

Ristorante Lido ’84
Een juweeltje aan de oevers van het Gardameer, een fantastische plek met een adembenemend uitzicht. Dineer buiten op de prachtige veranda met panoramische ramen, als je gaat zitten word je meteen verwelkomd met een welkomstdrankje en heerlijke hapjes. Voor de lunch kun je kiezen uit een à la carte menu of een proeverij. De service is uitstekend en vriendelijk.
Ristorante Lido ’84
Corso Zanardelli 196, Gardone Riviera

Trattoria Agli Angeli
Lunchen bij Trattoria Agli Angeli in Gardone Riviera is een ware traktatie. Dit Slow-Food beursgenoteerde restaurant is gevestigd aan een intiem pleintje. De vis wordt hier, zoals overal in Italië, heel puur gehouden zonder veel moeilijke ingrediënten en uitgebreide presentaties – en het hoeft ook niet, de kwaliteit is zo hoog dat de smaak juist zo het beste uitkomt. Samen met de lokale kazen, lokale wijnen en unieke sfeer is het echt een blijver.
Piazzetta Giuseppe Garibaldi 2, Gardone Riviera

Ristorante Gabriellino
Mooi restaurant aan de boulevard van Gardone Riviera. Je kunt er uitstekend eten, de service is er goed en vanaf het terras heb je een mooi uitzicht op het Gardameer en Isola del Garda. Verfijnde keuken. De eigenaren denken aan ieder detail – van de presentatie van de gerechten tot de inrichting, alles klopt hier gewoon. 
Ristorante Gabriellino
Lungolago Gabriele d’Annunzio 42, Gardone Riviera

Ristorante Pizzeria Emiliano
Lekkere pizza’s en een prima toeristenmenu. Het eten is uitstekend en de service altijd goed. Uitstekende vers bereide gerechten tegen redelijke prijzen. Veel gasten komen hier vaker terug tijdens hun vakantie en dat zegt genoeg!
Ristorante Pizzeria Emiliano
Corso Repubblica 57, Gardone Riviera

Pizzeria Ulivi
Hier word je de eerste keer al onthaald als een vaste gast, met een aperol als aperitivo en na afloop een limoncello. Zeer goede maaltijd – heerlijke bruschetta en ook de vis is bijzonder goed – en een innovatief menu. De setting van het restaurant bij Piazza Vittoriale is erg mooi en schilderachtig met de smalle geplaveide straten.
Pizzeria Ulivi
Piazza le Vittoriale, Gardone Riviera