Restaurants in Garda

In het gezellige Garda vind je diverse restaurants op de boulevard langs het Gardameer en in de straten daar achter. 

Ristorante Ai Capitani
Restaurant in een voormalig Palazzo bij de boulevard van Garda. ‘Ai Capitani’ wordt sinds 2010 door een Nederlander geëxploiteerd en was tot eind 2010 bar, snackbar en ijssalon. In de winter die volgde vond er een verbouwing plaats en werd er een nieuwe keuken geplaatst, hierna werd de bar omgedoopt tot restaurant. Verse ingrediënten, vis uit het meer, huisgemaakte pasta ‘al dente’ en lekkere wijn. Het restaurant heeft geen pizza’s op de kaart, maar je betaalt er ook geen coperto… Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht op het Gardameer. Toppertje!
Ristorante Ai Capitani
Piazza Catullo 15, Garda

Hostaria La Cross
In dit drukbezochte en levendige restaurant kun je je voor een klein prijsje uitleven met pasta en vlees. Na afloop komt de limoncello en likeur op tafel. Sinds dit restaurant een nieuwe manager heeft (maart 2014) is dit een nog fijner stekje geworden!
Hostaria La Cross
Via della Pace 4, Garda

Gardameer_rest-aicapitani-1.jpg

Ristorante Stafolet
Leuk steakhouse in westernstijl net buiten Garda. Ze hebben ook pizza’s. Super plekje voor gezinnen met de trampoline, schommel en speelgoedautootjes. Kinderen kunnen rustig rondrennen zonder de andere gasten te storen. Kan een beetje rommelig worden als het druk is. Lekker, eenvoudig, niet duur.
Ristorante Stafolet
Via Poiano 9, Garda

La Losa
Mooi gelegen aan de boulevard langs het Gardameer, in een fraai oud pand. Lekker eten, heerlijke wijn en prachtig uitzicht over het meer. Een van de betere restaurants van Garda. Kom niet te laat, anders zit het hier vol!
Ristorante La Losa
Lungolago Regina Adelaide 20, Garda

Gardameer_diner-garda-Ristorante-Pizzeria-La-Capannina.jpg

Ristorante Pizzeria La Capannina
Net buiten het centrum van Garda. Heerlijke (gigantische!) pizza’s en ook de steak is er prima. Lekker Duits bier ook. Ideaal stekje als je overnacht bij hotel en appartementencomplex Poiano.
Ristorante Pizzeria La Capannina
Via Poiano, Garda

Pizzeria Milano
Heerlijke pizza’s uit de hout gestookte oven. De pizza’s worden gebakken met kamut, een soort oergraan. Je vindt er ook wel 10 gerechten met mosselen. Familierestaurant met bankjes en parasols in de tuin.
Pizzeria Milano
Via Don Gnocchi 33, Garda

Osteria Al Boccaccio
Een favoriet bij de locals. Probeer hier zeker de risotto die in veel verschillende variaties op de kaart staat – de mozzarella en aubergine risotto is een aanrader. Ziet er simpel uit, maar zo heerlijk! Goede wijnen ook. Osteria Al Boccaccio
Via San Bernardo 2, Garda

 

Gardameer_diner-garda-Osteria-Caffe-Amaro.jpg

Osteria Caffé Amaro
Dankzij de kaart in verschillende talen kun je hier ook de lokale gerechten proeven. Probeer zeker de gemarineerde forel en houd ruimte over voor de Tarte al cioccolate. Ook een fijne stek voor ijskoffie.
Osteria Caffé Amaro
Piazzale Roma 2, Garda

Le Rasole
Traditioneel familiebedrijf aan de voet van de Rocca di Garda. Specialiteiten zijn vlees en vis van de gril en de huisgemaakte pasta. Kinderen kunnen zich uitleven op het grote terras. Je eet hier lekker en goedkoop.
Ristorante Le Rasole
Via San Bernardo 151, Garda

Ai Beati
Duurder restaurant langs de weg van Garda naar Costermano. Sfeervolle en romantische inrichting, met mooi gedekte tafels en glaswerk. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op Garda en het Gardameer. Heerlijke, exclusieve gerechten met paddestoelen, vis, wild en verfijnde sauzen. Je betaalt hier wat meer, maar voor fijnproevers en bij speciale gelegenheden is het zeker een aanrader!
Ai Beati
Via Val Mora 57, Garda

Gardameer_diner-garda-Ai-Beati.jpg