Restaurants in Brenzone

Brenzone is een verzameling van kleine dorpjes aan de noordoostzijde van het Gardameer. In deze kleurrijke plaatsjes liggen enkele leuke restaurants. Gardameer-Nu zet ze op een rij!

Osteria al Pescatore
Leuk restaurantje aan de haven. Geen menukaart, maar alles is vers gevangen in het meer. De gerechten worden geserveerd met ingrediƫnten die die dag op de markt zijn ingeslagen. Een bijzonder plekje, zoals je ze niet vaak meer tegenkomt bij het Gardameer!
Osteria al Pescatore
Via Imbarcadero 31, Castelleto di Brenzone

Gardameer_diner-brenzone-Osteria-al-Pescatore.jpg

Albergo Alle Fasse
Leuk restaurant op de bergwand, met een prachtig uitzicht op het Gardameer. Gastvrije ontvangst, lekkere pasta. Ook goede gerechten met hertenvlees: fettuccine met ragout van hert en hertenvlees met polenta en gemengde groenten. Prima stekje voor een uitgebreide lunch waar je niet teveel voor betaalt.
Albergo Alle Fasse
Via Fasse 16, Castelleto di Brenzone

Gardameer_ristorante-al-vapor.jpg

Ristorante Al Vapor
Stap van de veerboot de pier op en je ziet dit leuke restaurant al liggen. Veel restaurants in Brenzone zijn gesloten rond het middaguur, maar hier wordt je hartelijk ontvangen. Prachtig uitzicht, heerlijk rustig. En met het eten is ook niets mis, met lekkers als verse vis (sardines en forel), pasta en zelfgemaakte pannacotta.
Ristorante Al Vapor
Via XX Settembre 26, Brenzone