Wat & Hoe Italiaanse meren

De reisgids Wat & Hoe Hoogtepunten Italiaanse meren is een prima reisgids voor het Gardameer, Lago Maggiore en Comomeer. Met insider tips, Top 10 hoogtepunten, wandelingen en diverse kaarten. 

Wat & Hoe Hoogtepunten Italiaanse Meren bevat insider tips, ‘must see’ plekken, en uitklapkaarten om het meeste uit je bezoek aan de Italiaanse Meren te halen. Met een Top 10-selectie, duidelijke wandelkaarten en een overzicht van de beste hotspots biedt Wat & Hoe Hoogtepunten Italiaanse Meren je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde vakantie in Noord-Italië.

De meren in het noorden van Italië – het Gardameer, Cornomeer, Lago Maggiore en Lago di Lugano – waren al voor de Romeinen een geliefde vakantiebestemming. In steden als Milaan en Verona vind je kunstschatten, de rijke Italiaanse historie en moderne architectuur. En natuurlijk geniet je mee van de Italiaanse levenskunst.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De compacte Wat & Hoe Hoogtepunten gids geeft de belangrijkste insider tips en ‘must see’ plekken van een bepaalde regio.

Wat & Hoe Hoogtepunten Italiaanse meren
Kosmos Uitgevers, 2022
ISBN 9789021595399
€ 9,99