[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

Trotter reisgids Noordoost Italië

Veneto, Emilia Romagna en Venetie: dat zijn de streken die in deze reisgids behandeld worden. De absolute toeristische trekpleister is uiteraard Venetie, maar de streek kent nog andere aantrekkelijke steden als Verona, Bologna en Ferrara. 

Gardameer_Noordoost-Italie.jpg

Na een algemeen deel over geschiedenis, cultuur en reiscondities komen de belangrijkste steden en locaties in deze streek in Italië aan bod. De historisch-culturele informatie is beknopt, de praktische informatie uitgebreid. Voor de in hoofdzaak jonge rugzaktoerist komt er veel aandacht voor openbaar vervoer en goedkope horeca.

De gids is vormgegeven in de stijl van Trotter, met een overzichtelijkere tweekleurendruk en een wat rustigere bladspiegel, bevat geen foto’s, maar wel talrijke overzichts- en detailkaartjes. Een no-nonsense reisgids met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Trotter Noordoost-Italië
Lannoo,2012
ISBN 9789020970142
€ 17,50