[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

Trotter reisgids Italiaanse meren

De Trotter Reisgids Italiaanse Meren is een handige en compacte reisgids vol achtergrond- en praktische informatie over de noord-Italiaanse meren plus Milaan en omgeving.

Gardameer_Italiaanse-meren-trotter.jpg

Informatie

De Trotter reisgids Italiaanse meren biedt veel nuttige informatie voor een reis naar de populaire meren in Noord-Italië. Na een inleiding met praktische gegevens, een historisch-cultureel overzicht en korte woordenlijst, maak je kennis met Milaan en omgeving en de meren: Lago Maggiore, Ortameer, meer van Lugano, Comomeer, Iseomeer en Gardameer.

Telkens een beschrijving van de interessantste plaatsen, waar je kunt eten en slapen, wat de bezienswaardigheden zijn etc. Zowel luxe hotels als goedkope en charmante adresjes worden besproken. Tussendoor een vleugje cultuur en geschiedenis en handige plattegronden. Positief is het aanbod aan wandelingen. Met register. Sober vormgegeven, zonder foto’s en met kleine letter en marges.

Een reisgids voor individuele reizigers, jong of ervaren, die op een persoonlijke manier willen reizen. Voor de reizigers die houden van betrouwbare informatie en een kritische noot. Voor hen die niet alleen geinteresseerd zijn in traditionele bezienswaardigheden, maar ook in unieke plekjes en de cultuur van een land of streek. Voor wie lekker eten en heerlijk logeren belangrijk zijn, dankzij de nauwgezette selectie van hotels en restaurants in alle prijsklassen.

Omdat de gids bijna alle meren in Noord-Italië behandelt plús Milaan, is de informatie over het Gardameer redelijk summier. Maar als je de hele streek wil gaan verkennen kan het een handige gids zijn.

Trotter Italiaanse meren
Lannoo, 2013
ISBN 9789020994087 
Prijs: €  14,39