[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

Italiaanse Meren

Wat & Hoe Select Italiaanse meren is de ideale reisgids voor een korte vakantie of stedentrip. Het hoofdstuk over het Gardameer en het Iseomeer beslaat bijna 30 pagina’s en behandelt ook de stad Verona.

Gardameer_Boeken_WHmeren.jpg

Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist bij het Gardameer en de andere Noord-Italiaanse meren. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar de Italiaanse meren.

De Italiaanse meren zijn al sinds de tijd dat de Romeinen er zomervilla’s bouwden een geliefde vakantiebestemming. Hier vind je kunstschatten en de rijke historie van Italië, van middeleeuwse meesterwerken tot moderne architectuur. Bezoek de prachtige steden Milaan, Verona en Bergamo, en vergeet niet volop mee te genieten van de Italiaanse levenskunst en de Italiaanse keuken.

Wat & Hoe Select Italiaanse meren
Richard Sale
Kosmos Uitgevers, 2013
ISBN 9789021553184
€9,99 (paperback)
€6,99 (ebook)