[et_pb_dmb_breadcrumbs show_final_breadcrumb=”off” _builder_version=”4.6.0″ vertical_offset_tablet=”0″ horizontal_offset_tablet=”0″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ z_index_tablet=”500″ body_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” body_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” body_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” separator_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” separator_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” separator_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” link_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” link_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” link_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” linkhover_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” linkhover_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” linkhover_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” global_module=”13640″ saved_tabs=”all” global_colors_info=”{}”][/et_pb_dmb_breadcrumbs]

De Groene Reisgids Noord-Italië

De Groene Reisgids Noord-Italië van Michelin besteedt ruim aandacht aan het Gardameer en de andere meren in de ‘Regione dei laghi’; het Lago di Lugano, Lago Maggiore, Lago d’Iseo en het Comomeer.

Of je nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst je de weg naar alle bijzonderheden die jouw reisbestemming te bieden heeft, op een boeiende, grondige en praktische manier.

Milaan_Boeken_GroeneReisgids.jpg

Door de opdeling in regio’s of microregio’s ontdek je meteen wat je moet zien en waar je echt heen moet. Op bladzijde 1 vind je een overzicht van de regio’s uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio’s in kaart gebracht. Met de TOP 10 van Noord-Italië, 20 hoogtepunten van Michelin en 70 rondritten, wandelingen en excursies.

Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden in Milaan, Bologna, Genua en Venetië krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kan je geen enkele ’topper’ missen.
*** de reis waard
** een omweg waard
* interessant, als je in de buurt bent

In de adresboekjes vind je naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget. Met 50 kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

De Groene Reisgids – Noord-Italië
Michelin, 2020
ISBN 9789401457309
€25,99