ANWB Reisgids Ontdek Gardameer

De ANWB-reisgids Ontdek Gardameer biedt een schat aan informatie voor de individuele reiziger die graag buiten de gebaande paden reist. Met originele en unieke informatie over het Gardameer, krijgen vakantiegangers de kans om het Gardameer en omgeving op een bijzondere wijze te leren kennen.

Gardameer_anwb-ontdek-gardameer-1a.jpg

Let op: deze gids wordt niet meer uitgegeven en kan niet meer besteld worden!

Deze reisgids neemt je mee naar het Gardameer en laat zien dat het een eldorado is voor sportievelingen, een belangrijke cultuurstreek, culinair genieten of gewoon ontspanning. Reis mee langs de uitgestrekte olijfgaarden, steile rotswanden, verheven cipressen en terracotta daken die de oevers een bijzonder karakter geven.

Met de auteur als kenner van de streek en zijn lievelingsplekken en tien ‘ontdekkingsreizen’, vormt deze gids een uitstekende basis voor de actieve vakantieganger. De rondwandelingen en excursies, en de speciaal geselecteerde adressen voor eten & drinken, winkelen en overnachten, zorgen voor een nieuwe kijk op de streek.

Ontdek Gardameer is voorzien van veel actuele informatie en beschrijft ook de plaatsen die nog niet door het grote publiek ontdekt zijn. De gids bevat een uitneembare grote kaart en meerdere stadsplattegronden. De ideale reisgids voor de individuele reiziger!

ANWB Ontdek Reisgids Gardameer
ANWB Media, 2013
ISBN 9789018037482
Prijs € 15,95