[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

ANWB Actief Gardameer

ANWB Actief Gardameer is dé reisgids voor actieve vakantiegangers bij het Gardameer. De vakantiegids is bedoeld voor reizigers die op vakantie een aantal dagtochten willen maken om de omgeving van het Gardameer te verkennen en dat kan heel gemakkelijk met deze combinatie van wandel-, fiets- en autoroute-gids.

Gardameer_anwb-actief-gardameer-1.jpg

De wandelroute en fietsroutes zijn voorzien van handige GPS-tracks. Deze compacte Actief-gids tipt plaatsen die de moeite waard zijn en laat daarna de dagtochten aan bod komen. De tochten zijn voorzien van gedetailleerde kaarten en bovendien worden lengte, duur, moeilijkheidsgraad en horecavoorzieningen vermeld.

Naast de dagtochten vind je in het gidsje ook een handig ABC met praktische informatie. Dankzij de overzichtskaart en de beknopte routekaartjes is deze gids een perfecte reisgezel voor een actieve vakantie aan het Gardameer!

ANWB Gardameer Actief
Henk Filippo
ANWB, 2014
ISBN 9789018037550
€ 23,95