Waterpark Caneva Aquapark

Caneva Aquapark is een groot waterpark bij Lazise, met supersnelle glijbanen, 15 waterattracties, 5 zwembaden en shows. Een super bestemming voor groot en klein!

Caneva Aquapark is onderdeel van het Canevaworld complex, dat twee themaparken omvat. Caneva Aquapark (voorheen Aquaparadise) is een waterpark van meer dan 100.000 vierkante meter groot, met een flink aantal spectaculaire glijbanen, een golfslagbad, lagunes, eet-en winkelgebieden in een zeer schilderachtige Caribische omgeving. Het park trekt meer dan 300.000 bezoekers per seizoen.

Tip: Bestel tickets voor Caneva Aquapark van tevoren online! Je hoeft dan niet in de rij voor de kassa en krijgt bovendien korting.

Gardameer_kinderen-Caneva-Aquaparkx.jpg

Een van de grootste waterparken

Met wit zand dat bijna het hele gebied bedekt, een vulkaan die elk uur vlammen spuwt en tal van glijbanen is Caneva Aquapark een van de grootste waterparken in Europa. Een van de belangrijkste attracties zijn de Kamika Stukas glijbanen, extreem verticaal, voor een snelle duik in het zwembad van een hoogte van 32 meter. Verder vind je er ook ondergrondse glijbanen en een golfslagbad.

Caneva Aquapark
Strada Regionale 249, Fossalta (bij Lazise)