Peppa Pig Land

Pretpark Gardaland opende in 2018 met Peppa Pig Land een nieuw themagebied, speciaal voor kleinere kinderen. Kinderen kunnen hier het huis van Peppa Pig bezoeken en Peppa en George ontmoeten en genieten van leuke attracties als de Luchtballon van Peppa Pig, de Kleine Trein van Opa Pig en het Pirateneiland.

Peppa Pig

Twee grote gekleurde poorten leiden families met hun kinderen het splinternieuwe Peppa Pig Land binnen, waar – naast het bezoeken van het beroemde huis van Peppa – je op piratenbootjes kunt stappen in de attractie van Pirateneiland, avonturen kunt beleven in de leuke Kleine Trein van Opa Pig of een vlucht kunt maken in de felgekleurde luchtballon van Peppa Pig om van bovenaf te zien hoe mooi de wereld is. Inspiratiebronnen voor het nieuwe themagebied van Gardaland zijn de avonturen waar Peppa Pig zo van houdt: spelen, zich verkleden, lekker buiten zijn en in de modder springen.

Maar dit is nog niet alles. Gasten kunnen Peppa en George echt ontmoeten, heerlijk springen in de beroemde “muddy puddles” – de modderplassen waarvan het leuke varkentje zo houdt – en grappige foto’s maken om mee naar huis te nemen als souvenir en om te delen op de social media. In het gebied zijn er ook leuke interactieve ruimtes en kleine waterspelletjes. In de Winkel van meneer Vos kun je snuffelen tussen allerlei leuke souvenirs, zoals knuffels, bekers, magneten en nog veel meer.

Kleinere kinderen kunnen zich in Gardaland dan naast Fantasy Kingdom, met alle spectaculaire attracties en shows, helemaal uitleven in vier thema-gebieden speciaal voor hen: Prezzemolo Land, Prezzemolo Magic Village, Kung Fu Panda Academy en Peppa Pig Land.

Lees meer over pretpark Gardaland in dit artikel.