Parco Baia delle Sirene

Het strandbad Parco Baia delle Sirene met ligbedden en parasols en kinderspeelplaats ligt op een prachtig plekje aan het Gardameer: Punta San Vigilio.

In een prachtige natuurlijke omgeving biedt dit strandbad volwassenen en kinderen de mogelijkheid een duik te nemen in het prachtige water van de baai. Op warme zomerdagen kun je hier heerlijk ontspannen op de ligstoelen. Op het privé-strand of in de schaduw van de prachtige olijfbomen kun je de mooie  zonsondergangen van het Gardameer bewonderen.

Gardameer_kinderen-Parco-Baia-delle-Sirene.jpg

Speeltuin

Er is een speciale speeltuin voor kinderen tot 10 jaar, een oase van rust waar kinderen veilig en beschermd kunnen spelen. De jongere gasten worden vermaakt met een leuk dagelijks programma vol activiteiten. Er is ook een kleine ijssalon en er staan picknicktafels.

Wandeling

Maak een wandeling door het park en loop de laan van cipressen in naar de zestiende eeuwse villa, ontworpen door San Michele, prachtig gelegen aan het Gardameer. TIP: Na 18.00 uur mag je gratis het Parco Baia delle Sirene in. Ideaal om te kijken naar een prachtige zonsondergang met een lekker drankje in de hand.

Entree € 12,00, na 14.30 uur € 8,00 p.p.

Parco Baia delle Sirene
Localita San Vigilio, Garda

Gardameer_kinderen-Parco-Baia-delle-Sirene-g.jpg