Canevaworld: Movieland en Aquapark

Canevaworld bij Lazise is een groot amusementspark met drie themaparken: Movieland, Aquapark en de restaurants Medieval Times en Rock Star Restaurant. Het ligt tussen de badplaatsen Lazise en Peschiera del Garda, niet ver van het populaire attractiepark Gardaland.

Movieland

Movieland Park werd oorspronkelijk aangelegd in de jaren tachtig en is voortdurend vernieuwd door de jaren heen. Tegenwoordig vind je er een gigantisch complex van 280.000 m2, verdeeld idrie verschillende gebieden: twee funparks die de enige in hun soort in zijn Italië en een ruimte met restaurantfaciliteiten en shows. In totaal beschikt het complex over meer dan 40 attracties!

TIP: Bestel tickets voor Caneva Aquapark en Movieland van tevoren online. Je krijgt korting op de prijzen aan de kassa en kan snel naar binnen via een skip-the-line toegang!

Caneva Aquapark 

Europa’s eerste waterpretpark ligt op een prachtige Caribisch eiland, met muziek, tropische planten, stranden met fijn wit zand en de kans om een ​​duik te nemen in het kristalheldere water van betoverende lagunes. Natuurlijk kun je er ook genieten van waterglijbanen! Je beleeft er een prachtige dag tussen de zwembaden en watervallen of aan boord van de rubberboten. Liever chillen? Je kunt er ook gewoon relaxen in de schaduw van de palmbomen, terwijl de kinderen zich vermaken in alle veiligheid.

Movieland Park 

Alle grote filmstudio’s wachten je op in een pretpark geheel gewijd aan de wereld van de cinema. Bij Movieland Park bekijk je authentieke actiescènes en kun je een scala aan attracties, live shows en ongelooflijke filmsets met fantastische special effects zien voor een ​​dag vol plezier en entertainment.

Restaurants

Het plezier loopt naadloos door in de avonden in de drie exclusieve restaurants, elk voorzien van een eigen thema: Medieval Times en Rock Star Restaurant. In een middeleeuws kasteel wacht je een spannend steekspeltoernooi, in het gezelschap van koning Astolfo en zijn ridders, gevolgd door een banket met onbeperkte drankjes. In het Rock Star Restaurant kun je eten volgens de All You Can Eat formule in de sfeer van een origineelerestaurant gewijd aan de Stars of Music, geïnspireerd door de beroemde Amerikaanse Hard Rock Café’s. Ze serveren er ook een uitstekend ontbijtbuffet en klassieke Amerikaanse gerechten zoals heerlijke desserts.

Je kunt de parken bereiken door op snelweg A4 afslag Peschiera di Garda te nemen en de borden naar Gardaland en vervolgens Canevaworld te volgen.

Adres:
Canevaworld
Località Fossalta
58 – 37017 Lazise sul Garda