Avonturenpark Parco Natura Viva

Parco Naturo Viva is een zoölogisch natuurpark met een dierentuin, een safaripark en een dinosaurussenpark. Je vindt het in Bussolengo vlakbij het Gardameer. Het park strekt zich uit over 240.000 vierkante meter, een zeven kilometer lange route leidt je overal langs.

Gardameer_kinderen-Parco-Naturo-Viva.jpg

Safari

De route kan worden afgelegd met de auto en te voet. Je rijdt er door een Afrikaanse savanne waar dieren vrij leven zoals in een reproductie van een echte Afrikaanse safari. Naast de autosafari, kan een deel van het park alleen te voet worden bezocht. Je ziet hier ruim 1500 dieren, waaronder 250 bedreigde diersoorten.

Als je op vakantie bent aan het Gardameer is een bezoek aan Parco Natura Viva echt een aanrader: een leuke bestemming voor alle leeftijden en natuurlijk voor natuur- en dierenliefhebbers. Een belangrijke doelstelling van het park is het in stand houden van bedreigde diersoorten, dus je geld wordt goed besteed.

TIP: bestel tickets voor Parco Naturo Viva van tevoren online en ontvang korting!

Avondopenstelling

Het safaripark is dagelijks open van 9.30 tot 16.30 uur (laatste tijdstip waarop je nog binnen mag). De rest van het park van 9.00 tot 18.30 uur. De entree bedraagt 15 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 20 euro voor volwassenen. Van 2 juli tot en met 29 augustus kun je het park ook ’s avonds bezoeken, tussen 17.00 uur en 21.00 uur. De entree is dan 10 euro.

Parco Naturo Viva 
Località Figara 40, Bussolengo