[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

Win Milaan & De Meren!

Gardameer_milaan-reisgids-1.jpg
Meld je aan voor de nieuwsbrief over het Gardameer en maak kans op Milaan & De Meren!

Iedereen die zich inschrijft voor onze gratis nieuwsbrief over het Gardameer maakt nu kans op een exemplaar van Milaan & De Meren van uitgeverij Capitool. In deze reisgids ga je op ontdekkingstocht langs de hoogtepunten van Milaan en de Noord-italiaanse meren!
In de gratis digitale nieuwsbrief van Gardameer-Nu vind je de laatste nieuwtjes en tips over het Gardameer. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe bezienswaardigheden en geven tips voor leuke evenementen, activiteiten, hotels en restaurants bij het meer. Alles om helemaal up-to-date een reis naar of een vakantie aan het Gardameer te beleven! Bovendien hebben we regelmatig een heerlijk recept uit de Italiaanse keuken.

Gardameer_milaan-reisgids-capitool.jpg
Milaan & De Meren
In de Capitool reisgids Milaan & De Meren is de stad opgedeeld in vijf wijken, met een apart deel over de Italiaanse meren (Gardameer, Comomeer, Lago Maggiore en Lago d’Orta). Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto’s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken.

Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart.

Titel: Capitool reisgids Milaan & De Meren
Auteur: Monica Torri
Uitgeverij: Unieboek – Het Spectrum
ISBN 978-90-475-1821-1
Consumentenprijs: € 24,99 
 

]]>