Twee top ijssalons in Bardolino

In Bardolino heb je de keus uit twee erg goede ijssalons: Gelateria Cristallo en Gelateria Biancaneve. IJssalon Cristallo ligt aan de waterkant van Bardolino, op korte afstand van de haven. Gelateria Biancaneve vind je aan de Borgo Giuseppe Garibaldi, in het oude hart van Bardolino.

Gardameer_ijs-bardolino-k1.jpg

Gelateria Cristallo

Deze ijssalon stamt uit 1969. Voor vele vaste en nieuwe Gardameer-gangers is dit een van de favoriete ijssalons bij het Gardameer. Je kunt er terecht voor smaakvol en creatief ijs, maar ook voor een heerlijke romige cappuccino, koffie en andere koffieproducten ben je hier aan het goede adres. Het ijs wordt bereid door de meester ijsmaker, met behulp van een zorgvuldige selectie aan verse, gezonde ingrediënten.

De smaak te pakken gekregen? De American Bar La Mimosa is van dezelfde eigenaar en gespecialiseerd in internationale cocktails. Bij Cafe Bardolino, ook van deze eigenaars, vind je lekkere verse koekjes.

Gelateria Cristallo
Piazza Matteotti 59, Bardolino

Gardameer_ijs-bardolino-k2.jpg

Gelateria Biancaneve

Uitstekende zelfgemaakt ijs zonder wachtrijen: het kan! Je vindt bij Gelateria Biancaneve tal van smaken om uit te kiezen, ook ongebruikelijke variaties zoals Red Bull. Zeer vriendelijk personeel.

Gelateria Biancaneve
Borgo Giuseppe Garibaldi 26, Bardolino 

(foto’s Spiek Boom)