Hotels in Gargnano

Gargnano was ooit een vissersdorp, tegenwoordig is toerisme de belangrijkste bron van inkomsten. Maar het is nog steeds een van de rustigere plekjes aan het Gardameer. Vooral ’s avonds ontbreekt de grote drukte van veel andere plaatsen en kun je rustig op een terrasje je cappuccino of wijntje drinken, voor dat je terug gaat naar je hotel.

Bij Booking.com reserveer je direct online je hotel in Gargnano of elders aan het Gardameer. Groot aanbod, gunstige tarieven, geen reserveringskosten.

Hotels in Gargnano bij het Gardameer:

Hotel Lefay Resort *****
Een geweldig restaurant, een prachtige, rustige ligging – het Lefay Resort is een heerlijk vakantiestekje. Het ligt aan de oevers van het Gardameer in Gargnano, omgeven door heuvels en olijfgaarden. Het resort heeft een eigen wellnesscentrum, panoramisch uitzicht op het meer en een gratis pendeldienst naar het centrum. De ruime kamers zijn allemaal voorzien van een balkon of terras met uitzicht op het meer. Als gast van het hotel heb je gratis toegang tot de uitgebreide Mondo Lefay Spa, met onder andere binnen- en buitenzwembaden.

Hotel Villa Sostaga ****
Een prachtige plek met mooi uitzicht op het Gardameer, een goed restaurant en professionele service: als je luxe zoekt vind je het hier. Boutique Hotel Villa Sostaga is een 4-sterrenhotel op een heuvel, midden in een 40 ha groot bos. Het ligt 7,5 km van Gargnano en is gevestigd in een volledig gerenoveerd jachthuis uit de 19e eeuw. De eetzaal in jugendstil en het mooie zwembad, dat zich tussen de villa en het meer bevindt, zijn de grote troeven van dit hotel.

Hotel Tiziana **
De behulpzame bediening van Hotel Tiziana Garnì maakt dit tot een favoriet hotel. Ook kun je er erg goed eten. Het ligt in Gargnano, op 300 meter afstand van de oever van het meer. In de rustige tuin met olijfbomen kom je na een dag vol uitstapjes weer helemaal tot rust. Als gast krijg je korting in plaatselijke restaurants. Op 700 meter afstand van het hotel ligt een strand.

Hotel Bartabel ***
Dit hotel ligt in het hart van Gargnano, dicht bij het centrale plein en direct aan de oever van het meer. Je begint de dag hier goed met een gevarieerd Italiaans ontbijt op het terras met uitzicht op Monte Baldo en het Gardameer. Sommige kamers beschikken over airconditioning.

Andere hotels in Gargnano bij het Gardameer:

Hotel Villa Feltrinelli *****
Hotel Villa Giulia ****
Hotel Bogliaco ***
Hotel Du Lac ***
Hotel Europa ***
Hotel Gardenia al Lago ***
Hotel Livia ***
Hotel Meandro ***
Hotel Palazzina ***
Hotel La Terrazzina ***
Hotel Riviera **