Over Gardameer-Nu

Bij Gardameer-Nu vind je alle informatie over het Gardameer in Italië. Een online reisgids over het Gardameer – compleet, actueel en onafhankelijk. Gardameer-Nu.nl werkt daarbij samen met Gardafriends.com. Samen vormen zij de snelst groeiende en meest actieve informatiebron over het Gardameer! 

Website

De websites geven een compleet overzicht van alles wat er te zien, te doen en te beleven is bij het meest populaire meer van Italië. Gecombineerd met overzichten van accommodaties bij het Gardameer (campings, hotels, vakantiewoningen, agritoerisme, bed&breakfast). De redacteuren en medewerkers van Gardameer-Nu en Gardafriends zorgen dagelijks voor updates op de sites en via Blogs, Twitter, Facebook en Youtube, 100% actueel en onafhankelijk.

Gardameer_handig-website.jpg

Gardafriends

Liefhebbers van het Gardameer kunnen ook terecht op onze Facebook-pagina Gardafriends. Hier is alle ruimte om vragen, reacties, foto’s en video’s te delen met andere Gardafriends’ De gratis digitale nieuwsbrief biedt de lezers elke maand de laatste nieuwtjes en leuke tips, plus een heerlijk recept.

Via al deze media bereiken Gardameer-Nu en Gardafriends maandelijks tienduizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in het Gardameer. Van liefhebbers uit Nederland en België die al jaren bij het meer komen tot vakantiegangers die hun eerste vakantie bij het Gardameer plannen.

Een zeer gerichte doelgroep, interessant voor bedrijven en organisaties met aanbod aan het Gardameer! Voor de mogelijkheden tot adverteren op Gardameer-Nu en Gardafriends kunt u contact opnemen via info-at-stedenman.nl.