[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

Foto’s Gardameer

De mooiste foto’s van bezienswaardigheden, steden en natuur bij het gardameerin italië.
Klik op een mapje en je ziet de foto’s van de stad of de bezienswaardigheid bij het Gardameer. Klik op een thumbnail en je ziet de foto op groot formaat. De foto’s zijn beschikbaar voor derden om te delen of te gebruiken op (niet-commerciële) websites.

Voorwaarden
De voorwaarden waaraan je moet voldoen om de foto’s te mogen gebruiken is een naamsvermelding van de fotograaf en een verwijzing (link) naar onze site:: www.gardameer-nu.nl of www.stedenman.nl. Binnenkort biedt Gardameer-Nu ook de mogelijkheid om jouw foto’s van de mooie stadjes, dorpjes, natuur en bezienswaardigheden aan het Gardameer en omgeving te uploaden op deze pagina!

]]>