Halloween bij het Gardameer

Halloween wordt ook bij het Gardameer volop gevierd. Op verschillende plaatsen kom je als monsters en heksen verklede kinderen en volwassenen tegen en uiteraard griezelige pompoenen. Ook pretpark Gardaland staat in oktober en begin november in het teken van Halloween. 

Gardameer_feesten-holloween-k.jpg

In oktober en begin november staat pretpark Gardaland bij het Gardameer in het teken van Halloween (in 2020 tijdens alle weekenden in oktober tot en met 1 november). Attracties, shows, parade en restaurants zijn helemaal in Halloween-stijl. De ruim 40 attracties van Gardaland zijn aangekleed en verlicht in Halloween-stijl. Een spectaculair gezicht!

Gardameer_halloween-gardaland-2a.jpg

Halloween Party

In het pretpark kom je heksen, monsters, zombies, vampieren en weerwolven tegen. De shows en de parade in het attractiepark zijn ook aangepast aan Halloween. Op zaterdag 24 en 31 oktober is er van 18.00 tot 24.00 uur een speciale Halloween Party in het pretpark, met muziek en om 22.00 uur een bijzondere parade. De attracties zijn tot middernacht open. Om middernacht is er een spectaculaire vuurwerkshow tot besluit.