Discotheken in Desenzano del Garda en Lonato

Desenzano del Garda en Lonato del Garda zijn aan het Gardameer de plaatsen waar het meest bruisende nachtleven zich afspeelt, met vele stijlvolle en moderne bars en clubs en een trendy publiek dat je er een wandeling langs de oever van het meer ziet maken. Niet zo gek dus dat je hier de keus hebt uit tal van leuke locaties voor een avondje dansen of chillen – van een Caribisch strand en echte dance-clubs tot een klooster uit de vorige eeuw waar na het diner de dj’s aan de slag gaan.

Gardameer_uitgaan-disco-Desenzano-k.jpg

Coco Beach

Coco Beach is waarschijnlijk de meest populaire beach club aan het Gardameer. Op een wit zandstrand kun je genieten van een drankje onder de palmbomen, luisterend naar de muziek. Een echt Caribisch sfeertje. ’s Avonds verandert Coco Beach in een nachtclub. Door  de adembenemende locatie, hoogwaardige catering en verfijnde muziek maken Coco Beach tot een van de meest gerenommeerde nachtclubs aan het Gardameer.

Beach Club Coco Beach
Via Catullo 5, Lonato del Garda

Art Club Disco

Art Club Disco Disco Musical Theatre heeft altijd bekend gestaan ​​als een alternatieve nachtclub, bezocht door een heteroseksuele en homoseksuele klantenkring. De excentriciteit en natuurlijk de muziek domineert hier: dance muziek is hier thuis, maar je hoort er ook andere stromingen en soms ook live muziek. 

Art Club Disco
Via Mella 4, Desenzano del Garda

Sesto Sense Disco

De Sesto Sense Disco in Desenzano del Garda was in 1971 een van de eerste discotheken en nachtclubs aan het Gardameer. Het was jarenlang een van de toonaangevende clubs bij het meer. Tot de regelmatige bezoekers van de discotheek behoorden tal van bekende personen uit de wereld van entertainment, sport, mode, televisie, zaken en politiek. De club is een aantal jaren gesloten geweest, maar werd in 2016 nieuw leven ingeblazen op een prachtige locatie in Lonato del Garda. Hier herleven de magie en de mythe van de grote nachten van de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw!

De inrichting van de club is indrukwekkend. Bij het betreden van de Sesto Senso word je ondergedompeld in een unieke, dynamische, sprankelende en opwindende sfeer. De kamers van nachtclub Sesto Senso bieden een perfecte mix van kostbaar hout en marmer, innovatieve ontwerpen en smaakvolle aankleding in een prachtige omgeving van kroonluchters, parfums, kaarsen en fresco’s, goed versterkt door de warme en omhullende kleuren die typisch zijn voor Sesto di Desenzano.

Sesto Senso Disco
Via Lavagnone, 13, Lonato del Garda

Mazoom le Plaisir

Discotheek en nachtclub Mazoom Le Plaisir in Desenzano del Garda is een echte klassieker. De avonden worden gekenmerkt door de verfijnde sfeer en muziek: de beste internationale dj’s zijn hier thuis en een leuke dansavond is gegarandeerd. Er zijn veel thema-avonden – zeker niet te missen is White Trash, al 18 jaar in september, met als dresscode: wit.

Mazoom le Plaisir Club
Via Colli Storico 179, San Martino della Battaglia – Desenzano del Garda

Biblò Club

De voormalige club Backstage is veranderd in Biblò Club, een nieuwe concept club in Lonato del Garda. Een trendy combinatie van club en discotheek. Niet te groot, maar verfijnd en elegant ingericht en met een goede service waardoor je je een echte VIP voelt.

Biblò Club
Via Monico 3, Lonato del Garda

Il Convento Village

Il Convento Village in Lonato del Garda is het ideale restaurant voor een diner met muziek en dans. Gevestigd in een voormalig klooster uit de vorige eeuw met een heel eigen sfeer. Intieme en romantische eetzalen, in de grote zaal of in de galerie, de zomerse binnenplaats… overal zit je hier mooi! Het diner met muziek is lekker: gerechten variërend van risotto, vlees, vis tot zoete en hartige buffetten die de ogen en het gehemelte verrukken. Allemaal vergezeld van uitstekende wijnen.Na het diner kun gaan de drie dj’s los met een geweldige mix van muziek. 

Convento Ristorante Music Dance 
Via Piena 6, Lonato del Garda

No Name

De club die de langste geschiedenis heeft en het beroemdst van het Gardameer: de voormalige Fura, nu NoName, een project met een nieuw concept en entertainment. Personeel, verlichting, kleuren en zelfs de sfeer is helemaal anders. De lichten zijn nu warm en nooit extreem, de overheersende kleur is sober wit, terwijl de sfeer is ontspannen is.

Noname Club
Via Lavagnone 13, Lonato del Garda

Mafalda

Mafalda is een vrij nieuwe uitgaansgelegenheid in Desenzano del Garda. Hier kun je terecht voor diner, muziek en dans.
Via Cesare Battisti 39, Lonato del Garda

Desigual

Let op: deze club is gesloten!
Een echte discotheek om helemaal los te gaan. Lol hebben staat centraal, met eenvoudige house en commerciële muziek. Naar Desigual ga je om te dansen, aan één stuk door.

Discoteca Desigual 
Via Cesare Battisti 39, Lonato del Garda