Discotheken in Desenzano del Garda en Lonato

Desenzano del Garda is aan het Gardameer de plaats waar het meest bruisende nachtleven zich afspeelt, met vele stijlvolle en moderne bars en clubs en een trendy publiek dat je er een wandeling langs de oever van het meer ziet maken. Niet zo gek dus dat je hier de keus hebt uit tal van leuke locaties voor een avondje dansen of chillen – van een Caribisch strand en echte dance clubs tot een klooster uit de vorige eeuw waar na het diner de dj’s aan de slag gaan.

Gardameer_uitgaan-disco-Desenzano-k.jpg

Coco Beach

Coco Beach is waarschijnlijk de meest populaire echte beach club aan het Gardameer. Op een wit zandstrand kun je genieten van een drankje onder de palmbomen, luisterend naar de muziek. Een echt Caribisch sfeertje.

Beach Club Coco Beach
Via Catullo 5, Lonato del Garda

Art Club Disco

Art Club Disco Disco Musical Theatre heeft altijd bekend gestaan ​​als een alternatieve nachtclub, bezocht door een heteroseksuele en homoseksuele klantenkring. De excentriciteit en natuurlijk de muziek domineert hier: dance muziek is hier thuis, maar je hoort er ook andere stromingen en soms ook live muziek. 

Art Club Disco
Via Mella 4, Desenzano del Garda

Mazoom le Plaisir

Discotheek en nachtclub Mazoom Le Plaisir in Desenzano del Garda is een echte klassieker. De avonden worden gekenmerkt door de verfijnde sfeer en muziek: de beste internationale dj’s zijn hier thuis en een leuke dansavond is gegarandeerd. Er zijn veel thema-avonden – zeker niet te missen is White Trash, al 18 jaar in september, met als dresscode: wit.

Mazoom le Plaisir Club
Via Colli Storico 179, San Martino della Battaglia – Desenzano del Garda

Biblò Club

De club Backstage is weer terug veranderd in Biblò. Niet te groot, maar verfijnd ingericht en met een goede service waardoor je je een echte VIP voelt.

Biblò Club
Via Monico 3, Lonato del Garda

No Name

De club die de langste geschiedenis heeft en het beroemdst van het Gardameer: de voormalige Fura, nu NoName, een project met een nieuw concept en entertainment. Personeel, verlichting, kleuren en zelfs de sfeer is helemaal anders. De lichten zijn nu warm en nooit extreem, de overheersende kleur is sober wit, terwijl de sfeer is ontspannen is.

Noname Club
Via Lavagnone 13, Lonato del Garda

Il Convento Village

Het ideale restaurant voor een diner met muziek en dans in Lonato del Garda. Gevestigd in een voormalig klooster uit de vorige eeuw met een heel eigen sfeer. Intieme en romantische eetzalen in de grote zaal of de galerie, de binnenplaats… overal zit je hier mooi. Na het diner kun gaan de drie dj’s los met een geweldige mix van muziek. 

Convento Ristorante Music Dance 
Via Piena 6, Lonato del Garda

Desigual

Let op: deze club is gesloten!
Een echte discotheek om helemaal los te gaan. Lol hebben staat centraal, met eenvoudige house en commerciële muziek. Naar Desigual ga je om te dansen, aan één stuk door.

Discoteca Desigual 
Via Cesare Battisti 39, Lonato del Garda